Благодарение на присъствието на Юпитер в Телец съществуването ви е

...
Благодарение на присъствието на Юпитер в Телец съществуването ви е
Коментари Харесай

Очаква ви един СПОКОЕН месец юни, Раци

Благодарение на наличието на Юпитер в Телец съществуването ви е по-спокойно. Възможно е обаче да чувствате, че резултатът му не е безапелационен. Шансовете са дълго чакани. Защо? Защото звездата на еволюцията е обвързвана със Сатурн в Риби. Това предвещава, че разширението на живота ви се случва, бъдете сигурни по този въпрос. То ще се случи постепенно, само че несъмнено! Все отново бъдете деликатни, тъй като през този месец могат да бъдат сложени на място дребни неща, които да подобрят всекидневието ви. Между 1-ви и 11-ти предложение, което ви е било отправено, може към момента да е настоящо. Ако имате потребност от време за размисъл, вземете го, само че не за цяла безкрайност! Сатурн ви оказва помощ, само че това не е причина да злоупотребявате с неговата протекция!

Атмосферата в областта на кариерата е доста по-спокойна. Тя е толкоз спокойна, че може да се чудите дали това не е мъртвило пред стихия. Всичко ще бъде наред. Междувременно се погрижете за всекидневието си, без да си задавате екзистенциални въпроси. Ако инцидентно някой ви предложи нещо, което би ви предиздвикало да печелите повече пари, обмислете го деликатно. Що се отнася до финансите, този бранш е скъп през този месец. Така че, в случай че желаете банковата ви сметка да бъде цялостна, не мислете - действайте.

Съвет на месеца: Имате невероятни качества! Уви, другите мъчно ги разпознават. Ако желаете да спестите време, вместо да го губите, подчертайте тези качества!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР