Благодарение на предоставена информация от отдел Вътрешна сигурност“ на БДЖ

...
Благодарение на предоставена информация от отдел Вътрешна сигурност“ на БДЖ
Коментари Харесай

Служител на БДЖ спипан с туби краден дизел

Благодарение на предоставена информация от отдел „ Вътрешна сигурност “ на „ БДЖ – Пътнически транспорти ” ЕООД, на 05.03.2024 година към 19:20 ч. по отношение на осъществяване на процесуално следствени дейности от чиновници на СПИП, СПКП, БНТЛ, отдел Разследване при ОД на Министерство на вътрешните работи – Плевен и чиновници на районно управление (на МВР) – Левски, е осъществено претършуване и изземване на лек автомобил, ръководен от чиновник в „ БДЖ – Пътнически транспорти ” ЕООД и съпровождан от негов сателит, също чиновник в сдружението.

В автомобила са открити и конфискувани пластмасови туби, съдържащи течност от петролен артикул, наподобяваща дизелово гориво. При следващо претършуване на адреса на лидера на автомобила, е намерено и конфискувано огромно количество туби със наличие от същата течност. Процесуално следствените дейности не престават.

По случая е формирано досъдебно произвеждане при ОДМВР – Плевен. Служителите на „ БДЖ – Пътнически транспорти ” ЕООД ще бъдат отстранени от работа.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР