Благодарение на новите протоколи за безопасност Холивуд отново успя да

...
Благодарение на новите протоколи за безопасност Холивуд отново успя да
Коментари Харесай

Защо Том Круз обижда хора от екипа си

Благодарение на новите протоколи за сигурност Холивуд още веднъж съумя да възобнови работа. Е, не в цялостния си потенциал и на цялостни обороти, само че най-малко се работи по нови филми.
 Райън Рейнолдс, Red Notice, краят на фотосите на кино лентата и по какъв начин артистът похвали екипа
Една от най-скъпите продукции на Netflix завърши фотоси

Как и за какво Райън Рейнолдс похвали екипа на Red Notice

" Мисията невъзможна 7 " е една от продукциите, които съумяха да възобновят работа при строги ограничения за сигурност на екипа. Но не постоянно всички правила могат да бъдат прецизно спазвани.

Според The Sun, Том Круз се е разкрещял на двама души от екипа, тъй като са стояли прекомерно близко един до различен на снимачната площадка. От аудио записа, който може да бъде чут, излиза наяве, че артистът е под огромно напрежение.

На висок звук и с няколко нецензурни думи Круз изяснява на провинилите се, че всяка вечер приказва с разнообразни студиа, продуценти и застрахователи, които разчитат на него и хората му да осъществят филмите.
 Кейт Уинслет, Том Круз,
В какво Кейт Уинслет е по-добра от Том Круз

Браво на нея

Чува се и по какъв начин Том Круз насочва последно предизвестие към двамата, които са нарушили разпоредбите, че при последващо нарушение ще бъдат уволнени. Информацията за разгневяването на артиста е доказана и от източници на Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР