"Благодарение на "Игри на волята" се сдобрих се родителите ми,

...
"Благодарение на "Игри на волята" се сдобрих се родителите ми,
Коментари Харесай

Помните ли скандалната сексбомба Марешка? Не е за вярване как се появи в ефир СНИМКА

"Благодарение на "Игри на волята " се сдобрих се родителите ми, одобриха ме такава, каквато съм ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия риалити звездата Марешка Бардем.

Екстравагантната участничка шокира феновете с новата си визия, с която е напряко неузнаваема. Красавицата е направила редица корекции по лицето си.


А ето по какъв начин изглеждаше Марешка преди:



Бардем описа, че е отворила нова страница в живота си, откакто се е записала да учи графичен дизайн и е почнала да работи във компанията на татко си.

"Искам да отворя нова страница в живота ми. Задрасквам предходния, в който доста ходех по нощни заведения. Искам смяна в себе си, тъй като годините вървят, а развиване няма ", разяснява тя.

Тя изрази мнение, че хората, които вървят на дискотека, са нещастни и се пробват да си подтиснат страстите, като даде образец с предходния си метод на живот.

"Нямам никакъв контакт с детето си. Не съм го виждала с години, няма по какъв начин да стъпя в Чечня. Искам той да знае, че доста го обичам и да знае, че не съм го оставила ", разяснява още тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР