Благодарение на хората с добри сърца сумата от 8000 евро,

...
Благодарение на хората с добри сърца сумата от 8000 евро,
Коментари Харесай

Хората с добри сърца събраха сумата за лечението на Васко от Ново село

Благодарение на хората с положителни сърца сумата от 8000 евро, която не доближаваше на 21-годишния студент Васил Иванов от Ново село за лекуването му, към този момент е събрана

Майката на младежа, прикрепен в инвалидна количка, е трогната от съпричастността и благодари на всички за поддръжката, предава.

Младежът е с диагноза детска церебрална парализа, а вяра за възстановяване на физическото му положение дава болница в Турция. Със събраните общо 16 000 евро Васко и майка му Ивелина Иванова ще заминат на 3 юли за турската клиника, където в продължение на два месеца ще се вършат процедури с робот. Целта е Васко да проходи дотолкоз, доколкото да може да се грижи самичък за себе си.

Според лекарите са нужни най-малко три години да се вършат процедури в продължение на два месеца. Затова занапред майката на Васко стартира да събира средства за идващите две години – общо 32 000 евро. А студентът по компютърни технологии в Русенския университет си мечтае един ден да работи във компания, която прави компютърни игри, и да не е подвластен физически от майка си.

Ако желаете да помогнете на Васко да сбъдне фантазиите си, може да го извършите по дарителската сметка:

IBAN: BG86 BPBI 7921 4046 3276 01

BIC: BPBIBGSF

Васил Ивелинов Иванов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР