Благодарение на бокса животът ми не е особено променен дори

...
Благодарение на бокса животът ми не е особено променен дори
Коментари Харесай

Дейзи Ланг: Боксът ми помага да се справя с карантината

Благодарение на бокса животът ми не е изключително изменен даже под карантина. Това разкри в предаването " Тази неделя " по bTV Дейзи Ланг - първата българка със международна купа по бокс при експертите.

Петкратната международна шампионка се стреми да извлича позитиви и от актуалната отрицателна обстановка поради пандемията от ковид.

" Аз също имам доста тежки дни, в които се чудя какво да върша. Аз съм човек, който пътува доста и е в придвижване, само че в един миг трябваше да си седнал съм у дома. Спортът ме е научил да имам дисциплинираност, да имам отговорност и да приема каква е обстановката. Негативните неща, които ми идват в главата, аз ги прекатурвам в положителни. Намирам си работа, с цел да съм заета и се усещам добре. ", сподели Ланг, която от години живее в Съединени американски щати.

Тя счита, че изолацията не е опрощение за липса на физическа интензивност: " За мен няма опрощение. Ако искаш и имаш предпочитание да спортуваш, ще намериш метод даже да си в една стаичка. Има толкоз доста извършения, които можеш да правиш вкъщи ".

" Тъй като боксът е самостоятелен спорт аз нямам изключително огромна смяна в метода си на живот. Тренирам двуразово. При нас е допустимо да тичаш на открито с маска, да се разхождаш без да имаш контакт с хора, както и да караш колело. Тренирам доста вкъщи, в двора си имам дърво, което употребявам като чувал. ", добави Ланг.
Вижте повече във видеото в btvnovinite.com Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР