Благо въобще не бе притеснен, че ще го видят с

...
Благо въобще не бе притеснен, че ще го видят с
Коментари Харесай

В Началото Всичко Беше Цветя И Рози, Но Сега Русата Златка Разбра В Каква Беля Се Е Вкарала С Благо!

Благо изобщо не бе обезпокоен, че ще го видят с новата му другарка. По подигравка на ориста единствено преди дни с хубавото Злате си пуснаха фотоси с пояснения в обич.

В последните месеци интензивно се разяснява, че плеймейтката и футболиста са дружно. Дори се заприказва, че Русата Златка е бременна от Джийзъса. Това обаче се оказа подправена вест, а даже и да е бременна, моделката по този начин и не съумя да укроти спортната звезда.

Благо се срещнал с най-новата си тръпка в столично заведение и от дума на дума съумял да й вземе телефона. Последвал развълнуван чат сред двамата и даже спогодба за разгорещена среща. В последна сметка футболистът поставил рога на последната си възлюбена.

Георгиев е прочут с това, че не може да си държи дълго време оная си работа в гащите. Парадоксът в тази ситуация е, че Златка е тази, която не обръща кой знае какво внимание на връзката си с ексфутболиста. Тя е коментирала пред приятелки, че тази случка е краткотрайна. След като се закани да му вземе парите и да си поиграе малко с него на влюбена двойка, ще му бие шута. По всичко проличава, че той първи я направи смешна в очите на хората, въпреки че единствено по себе си да има нещо с него, я прави задоволително подобаваща цел за насмешки.

Последно Благой Георгиев се развеждаше с съветската си брачна половинка Есмер Омерова. Преди това той изкара дълги години с Христина Витанова, само че и тя го заряза поради похожденията му по моделки и фолк певици.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР