Благо трака с белите зъбки, осветява живота на новата си

...
Благо трака с белите зъбки, осветява живота на новата си
Коментари Харесай

Няма Благо, няма проблем: Бившите жени на Джизъса преливат от щастие

Благо трака с белите зъбки, осветява живота на новата си брачна половинка Полина, а някогашните му дами преливат от благополучие. Златка Райкова неотдавна показа в Instagram, че е доста по-щастлива с Карен, тъй като във връзката им няма его. Именно това е една от аргументите, довели до раздялата на плеймейтката и някогашната футболна звезда.

Нещо повече - Златка съжалява, че е кръстила сина им на името на Георгиев, както по-рано писахме първи. Днес обаче Райкова освен прелива от благополучие, само че се усеща свободна и по-влюбена от всеки път в новата си заможна половинка Карен.

Виж още: Какво се случва с фолк легендата Кати през днешния ден? И кои са ѝ обичаните чалга артисти през днешния ден

Есмер Омерова е също в подем, в случай че съдим единствено от фотосите ѝ в Instagram. Танци, пътешествия, първокласни закуски и вечери - това са дребна част от заниманията на красивата татарка. Омерова през днешния ден е щастливо омъжена за боксьор. Работи като инфлуенсър, а също така се занимава с логика на психиката и женски практики. 

Виж още: Романтиката им отива: Венелин Кондаков сподели на какво е кадърен за Ина Гаярди

Христина Витанова, първата известна половинка на Благо, се е покрила от обществените мрежи, само че знаем, че се занимава с недвижими парцели. От нея Джизъса има две деца, като изневерява на майка им още преди да се роди второто. 

Изображение: https://www.instagram.com/esmer__omerova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР