Благо Георгиев очевидно обича да се връща на едни и

...
Благо Георгиев очевидно обича да се връща на едни и
Коментари Харесай

Благо Георгиев води новата си в гнезденцето, в което преди сваляше звезди на Златка

Благо Георгиев явно обича да се връща на едни и същи места, където държи да води дамите си. Наскоро някогашната футболна звезда заведе новата си брачна половинка на море на остров Тасос. В това няма неприятно, само че по-интересното е, че младоженците са отседнали в фамилна вила, в която Джизъса е бил към този момент, само че в компанията на Златка Райкова.

Миналата година на същото място бяха Златка и Благо, когато към момента бяха дружно. Сега сцената е същата, само че основната героиня е друга. Благо е дружно и с първородните си деца Давид и Йоанна, които очевидно са приели добре новата си мащеха Поли. По-рано това лято те бяха дружно на отмора във Велинград. 

Виж още: Семейна идилия: Тина и Миро от " Един за различен " демонстрираха, че са по-щастливи от всеки път

Любимият комплекс на Благо наподобява е на топ място, заобиколено от доста зеленина, а гледката е повече от неповторима. На вечер Джизъса заплаща по 250 евро, а вилата разполага с частен басейн.

Златка обаче не наподобява впечатлена от обстановката в живота на Благо. Плеймейтката се любува също на новата си тръпка Карен, с който не стопират да пътешестват. 

Виж още: Йоанна Петрова от " Къщата на инфлуенсърите " се оплака: " Получих ужасни рани, травми, с топлинен удар съм "  

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР