Благо Георгиев може да е набожен, но със сигурност не

...
Благо Георгиев може да е набожен, но със сигурност не
Коментари Харесай

"Дано не ѝ направи и на нея деца": Заляха с хейт новата на Джизъса

Благо Георгиев може да е религиозен, само че сигурно не съблюдава някои от Божиите повели. Джизъса сее семето на любовта и бързо заменя гаджета, любовници и съпруги. Все още не е ясна повода за раздялата му с плеймейтката Златка Райкова, само че към този момент няма никакво значение, тъй като той е още веднъж в любовна случка.

Виж още: Виктор Стоянов се пусна единствено по мускули от Малдивите 

В центъра на вниманието е новата на някогашната футболна звезда, която натрупа хейт. Едни съжаляват Полина, че се е хванала с " преносимия иконостас ", кактохейтъри назовават в обществените мрежи Георгиев, а други се подиграват на мацката.

" Просто патица ", написа консуматор във Фейсбук, а различен му дава отговор: " Глупави девойки ". " Овца... какво се занимава с мъж, който има 100 деца... има толкоз свободни мъже! И от теб ще има едно, няма да си последната! Не ги разбирам тези кухалейки!!! ", написа ядосана потребителка.

" Дано да е с кана, че скоро кахъри ще бере ", счита пък трети консуматор, който засяга новата татуировка на Полина. Припомняме, че новата възлюбена на Благо си направи татус в негова чест. Джизъса е почитател на татусите и сигурно е бил разчувстван от жеста на младото му гадже.

Виж още: Алекса изуми с татус от Турция! Половинката на Денис Теофиков на море по женски

Някои консуматори са уверени, че връзката на Благо и Поли ще продължи не повече от година, само че пък признават, че мацката е красива. Иначе се приказва се, че Полина е от заможно велинградско семейство, а някои към този момент шушукат, че новоизлюпената двойка готви обилна женитба точно в СПА курорта. Родителите на Полина били много сполучливи хотелиери в родния ѝ град, настояват разнообразни източници. Според Фейсбук профила на момичето, тя е приключила музика.

Виж още: Алекса изуми с татус от Турция! Половинката на Денис Теофиков на море по женски

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР