Благо Джизъса вече е свободен мъж Отново! Преди два дни екс

...
Благо Джизъса вече е свободен мъж
Отново! Преди два дни екс
Коментари Харесай

Полина „погреба“ Благо Джизъса!Заби последния пирон

Благо Джизъса към този момент е свободен мъж

Отново! Преди два дни екс голаджията се разведе за повторно,този път с велинградчанката Полина Спасова. И до момента в който се кълнеше, че това е „ огромната му обич “, с която „ желае да остарее “  и даде обещание повече да не се дами, нищо от това не извърши.

Хотелиерската наследница обаче не очаквала дотам Благо да се покаже безчувствен и себелюбив. Дори обръгналите в разводите съдия  и юристи се шашнали освен от това, че двамата не създали опит да се помирят, ами по време на делото даже не се погледнали.

„ Нямах никакво желание да си приказвам за последно с Благой, не виждах никакъв смисъл.Но ми стана необичайно, както на съдията, по този начин и на моя юрист, даже и на неговия, че по време на процеса не ме погледна нито един път, по този начин, най-малко от образование.Може би се е уплашил, че ще му желая от парите, палячо?!

Нямам никакви искания към извоюваното от него от „ Сървайвър “. Да си задържи парите!Само че нека с тях да си купи апартамент, че няма къде да живее. Да не ги прахоса по кръчми и дами “, заби последния гвоздей в „ ковчега “ на някогашния си богаташката наследница.

Благо Джизъса в действителност живее чартърен и кара коли чартърен, разкриват и  негови приятели. Дали обаче ще се вслуша в рационалния съвет на втората си някогашна брачна половинка, подозрението остава!

Инфо: Лупа.бг

 

 

Тагове: Благо Джизъса развод Полина Спасова Полина и Благой благой георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР