Благо Джизъса скача от мадама на мадама, не се спира,

...
Благо Джизъса скача от мадама на мадама, не се спира,
Коментари Харесай

Бившата на Благо Джизъса си намери нов мъж: Той не е като Благо!

Благо Джизъса скача от кокона на кокона, не се стопира, само че и неговите някогашни не му отстъпват

Поли Спасова се носи на крилете на любовта от няколко месеца. Тя бе втората жена, с която гелосания женкар мина под венчило. Пищната сватбена гала бе през юни 2022 година във Велинград, а април идната година двамата се разведоха.

След като отпътува на уединен остров в Карибско море, с цел да взе участие в „ Сървайвър “, хотелиерската наследница осъзнава, че двамата не са един за различен и подава молба за бракоразвод.

След което се среща на няколко пъти с футболиста, с цел да се схванат за развода. На делото за развода Джизъса идва с новата си-Ивана, дъщеря на Ванко 1, за която се мълви, че към този момент е бременна. Ако е по този начин, Благой Георгиев ще стане баща за пети път. Той има четири деца от три разнообразни дами.

Поли призна, че е влюбена. С новото се гадже Петър се срещнали инцидентно в сладоледаджийница в Несебър, където обичала да хапва от леденото лакомство.

„ Не се познавахме преди. Видяхме се в сладкарницата, като Петър направи първата крачка. Стана непринудено. Бях в Несебър, тъй като имам апартамент там. Това се случи през втората седмица на март. Оттогава сме дружно.

Често пътувам от София до Върна, където Петър има бар.Смятам там да си чествам рождения си ден “, радва се Полина. По думите й новото й гадже бил „ радикално друг от Благо “, само че не изпада допълнително детайлности.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР