Благо Джизъса отслабна с 14 кг откакто е част от

...
Благо Джизъса отслабна с 14 кг откакто е част от
Коментари Харесай

Благо Джизъса отслабна с 14 кг заради Сървайвър

Благо Джизъса отслабна с 14 кг откогато е част от " Сървайвър ". Благой влезе в шоуто на оцеляващите съвсем 100 кг, а на измерването, по време на сливането на племената, кантара сподели 85 кг. С това Георгиев сложи връх за най-вече свалени килограми измежду съплеменниците си.

От червени и сини племената станаха жълти! Към жълтите от острова на отшелника се причислиха Чефо и Станилия, а Божана загуби борбата и напусна конкуренцията, съобщи " България Днес ". 

В разгара на купона Ваня Джаферович разгласи игра за оцеляване. Отслабналият с 8 кг Георги Валентинов не можа да се концентрира в заданието и отпътува за острова на отшелника.

" Аз съм мощен състезател и постоянно съм го показвал. Нямам самообладание да видя острова ", оптимистично съобщи Валентинов. Единствения ми непосредствен човек - Жорката отиде на острова.

" Липсва ми и ми е скучно без него ", изрече се Благой.

След обединяването на племената борбите за имунитет към този момент са самостоятелни. В първата борба на жълтите огърлицата сграбчи Павел Здравков, като с малко победи Джизъса.

" Дори и да не се усещам заплашен се веселя, че огърлицата е при мен, с цел да не пази някой различен ", сподели спечелилият. 

След племенния съвет жълтите изпратиха Благой при приятеля му Валентинов, където да премерят силите си за оставане в играта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР