Благо Джизъса определено има някакви психични проблеми, тъй като всяка

...
Благо Джизъса определено има някакви психични проблеми, тъй като всяка
Коментари Харесай

Митът за Благо и секса рухна! Есмер разкри жалката истина за Джизъса

Благо Джизъса несъмнено има някакви психологични проблеми, защото всяка година твърди, че е влюбен в друга жена. Той не е елементарен коцкар, а сякаш се влюбва в дамите, след което те схващат що за стока е и всичко свършва.

Предполагаше се, че щом има толкоз огромна численост зад тила си, Благой Георгиев е доста движимост в секса. Тази заблуда обаче бе разрушена на пух и прахуляк от една от някогашните му дами, която дори беше измежду дребното му, на фона на броя дами, съпруги.

Става въпрос за Есмер Омерова, която е първата жена, с която Джизъса подписа брак. Това се случи преди 9 години, а всичко посред им завърши след няма и 2 години.

Рускинята, която сега чака бебе, срина някогашния български национал. Пред съветски сътрудници тя му е лишила най-ценното, а точно уменията в секса.

Есмер разрушила мита, че Благой е доста добър в доставянето на скотски наслаждения на дамите. Според нея той разчита единствено на външността си, само че в леглото е „ дърво “.

„ Не мога да скрия, че е хубав мъж, само че единствено това не стига. По отношение на секса не е това, за което го смятат. Изключително постен и неугледен е там. Настоящият ми мъж е на светлинни години от него “, е споделила Есмер в Русия.

Припомняме, че тя има дете от Благо. Синът му Елай е номер 3 измежду наследниците на Благой, само че някогашният футболист не го е виждал от 6 години и няма никакво желание да го види.

Заради неприятните си връзки с майка му, Благо не търси въобще сина си. Това е голям грях за сякаш доста набожния Джизъс.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР