Блага вест се донесе из кулоарите на Народния театър Иван

...
Блага вест се донесе из кулоарите на Народния театър Иван
Коментари Харесай

София Бобчева играе бременна! Актрисата съобщи благата вест

Блага новина се донесе из коридорите на Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Една от звездите там - София Бобчева , е на път да стане майка. Вече е ясно, че бебето ще е момиченце и ще се появи през октомври. Самата актриса не пожела да разяснява бременността си, само че и не отхвърли информацията.

В първата ни натрупа към този момент са определили актрисите, които ще заместват хубавицата, до момента в който тя роди и употребява майчинския си отпуск. За таткото се знае единствено, че е от Варна, само че името му остава в загадка.

„ Мъжът до мен не е прочут и не желая да го осветявам “, споделя единствено Софи. Красивата актриса е щерка на летеца Стефан Бобчев и преподавателката по български език и литература Ирина Денчева , която сега работи с детско-юношеската групировка „ Врабчетата “. София е само дете на мама и тати и родителите са във екстаз от положителната вест.

За 36-годишната актриса това е първа бременност и дълго чакана вест. Бебето е мечтано и съм доста щастлива от този факт “, показа преди дни пред приятелите си Софи, откакто излезе бременна на премиерата на постановката на проф. Здравко Митков „ Чудесна неделя за Creve Coeur “ в Народния спектакъл. В нея актрисата си партнира с Параскева Джукелова, Албена Колева, Ева Тепавичарова и Ева Данаилова. Героините влизат в облиците на очарователните и ексцентрични мацки, които си вършат пикник край езеро в една гореща юлска неделя, написа „ България Днес “.

„ Не знам дали ще почивам доста, единствено всичко да е наред, пък ще преценява дали и по кое време ще се върна към играта “, споделя с приятелки Софи. Бобчева е от следващия надарен клас на починалия проф. Стефан Данаилов. Кариерата й потегля ослепително и е призната в първата ни натрупа от раз. Участва в сериалите „ Забранена обич “, „ Столичани допълнително “, „ Стъклен дом “, „ Скъпи наследници “. Публиката я познава и от „ Пълна лудница “ по Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР