Блага вест пристигна днес в електронната поща на Марица. Младата

...
Блага вест пристигна днес в електронната поща на Марица. Младата
Коментари Харесай

Чудо за Великден: Премахнаха тумора на млада майка, семейств...

Блага новина дойде през днешния ден в електронната поща на " Марица ". Младата майка Ана-Мария, за която ви информирахме преди към 3 седмици, се възвръща. Беше й открит израстък, само че след интервенция той към този момент е сполучливо отхвърлен. Семейството и приятелите й са щастливи и изпълнени с вяра. Ана-Мария към този момент се е прибрала в България и е почнала лекуване по проект.

Семейството и приятелите й са извънредно признателни на всички, които са отворили сърцата си и са помогнали както и с каквото могат. Ето какво написаха те на публицистичната ни поща:

" Мили ХОРА, с огромна наслада и вяра желаеме да ви споделим, че Ана-Мария беше сполучливо оперирана. Тумора е отхвърлен и към този момент не основава проблемите, които застрашаваха нейния живот. Предстоят още лекувания свързани с лъче и химиотерaпии, само че към този момент имаме повече от НАДЕЖДА. Мили ХОРА, желаеме сърдечно да благодарим на всички Върховен административен съд, които отделихте съгласно опциите си, с цел да подкрепите с подаяние АНА-МАРИЯ в акцията за събиране на средствата за интервенцията в Турция. Трогнати сме и няма да забравим жеста на състрадание на този, който отдели от залъка си. На всеки, който подари средствата, планувани за посрещането на светлите празници. На тези, които посегнаха на заделените си, както им споделяме, „ за черни дни”. На тези с по-големите благоприятни условия, които помогнаха за събирането на сумата в целокупност. В града и страната хиляди положителни ХОРА подадоха ръка на една майка, която трябваше да се помири с мрачните прогнози и да живее с преброените си дни.

Днес в дните след празника на празниците – ВЪЗКРЕСЕНИЕТО на живият Бог Исус Христос, желаеме да отдадем подобаваща популярност и признателност на ИМЕТО МУ. Да кажем БЛАГОДАРИМ ТИ ГОСПОДИ, че ТИ се смили над твоята щерка АНА-МАРИЯ и като доктор на лекарите, във времето напълно да я изцелиш. ДА ТИ БЛАГОДАРИМ, че по време на 8-часовата извънредно тежка интервенция, ТИ беше дружно с професор Боскурт и екипа на болница „ Мемориал” в Истанбул, а хирургическата намеса, която други не се наемаха да извършат, беше сполучлива и в този момент АНА-МАРИЯ се възвръща. Мили ХОРА, това, което направихте за нашето дете е знак на огромна вяра, че ДОБРОТО в хората не си е отишло. Милосърдието, благотворител-ността и възприятието за съпричастност, което проявихте към нас в този миг на тежко тестване в никакъв случай няма да забравим. БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!!! Бъдете здрави, щастливи и добротата съпътства непроменяемо животът ви. Да се помолим на Всевишния след сполучливата интервенция, ВЕЛИКДЕН да бъде възкресение и за АНА-МАРИЯ.

Сърдечни благодарности от фамилията на АНА-Мария "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР