Блага от Ергенът стартира доста добре в шоуто с Виктор

...
Блага от Ергенът стартира доста добре в шоуто с Виктор
Коментари Харесай

Със сваляне на бельо не става! Ето защо Благовеста скоро ще изхвърчи от "Ергенът"

Блага от " Ергенът " започва сносно в шоуто с Виктор Стоянов. Беше една от първите, които отидоха на сантиментална среща с Милото, както и съумя да го целуне.

Направи един обезверен ход, който я прочу в цяла България. Миловидната Блажка си смъкна използваното долни дрехи, с цел да го подари на Виктор, който не си пада по тези изненади. 

Виж още: Венетка - новодомка, към този момент сподели спалнята! Но няма да повярвате кой ѝ оказа помощ с багажа

За момента Блага все получава рози, само че скоро ще настъпи поврат. Интересен факт е, че единствената мацка в " Ергенът ", която не работи, е точно Блага. Виктор знае този факт и показа, че не се вълнува толкоз от това на този стадий от предаването, само че едно е повече от несъмнено – той не би желал до него да има жена, която да зависи напълно от него.

Виж още: Бившият на Джулката - във Филипините! На кого остави Давид и с каква жена не желае да бъде? 

Не, повода не е в малко средства от негова страна, а от липса на упоритост в една негова бъдеща половинка. Виктор би избрал жена, която е на едно равнище с него, която има цели и фантазии, които желае да реализира. Виктор търси същинска жена, а не момиченцето на тати. Уви, Блажка демонстрира точно това държание и Виктор ще страни от ден на ден от нея.

Блажка не работи, тъй като най-вероятно има кой да ѝ оказва помощ финансово. Не е ясно в кой стадий Блага отпада, само че едно е несъмнено – не попада във финалната тройка.

Виж още: Обидите към Капитонова - все по-жлъчни! Лицето ѝ било по-голяма повреда от тази в Чернобил

Изображение: https://www.instagram.com/blagovesta_bonbonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР