Blackview обяви началото на продажбите на сгъваемия смартфон Blackview Hero

...
Blackview обяви началото на продажбите на сгъваемия смартфон Blackview Hero
Коментари Харесай

Blackview пусна мидата Hero 10 – най-достъпният сгъваем смартфон в света

Blackview разгласи началото на продажбите на сгъваемия смарт телефон Blackview Hero 10 с надеждна структура на пантите във формата на капка вода, както и зона за настояща информация, сходно на Dynamic Island в смарт телефоните на Apple, и 108-мегапикселова камера. Новият артикул е с най-достъпната цена на пазара в своята категория.

Blackview Hero 10 е оборудван с еластичен AMOLED-дисплей с диагонал 6,9 инча и резолюция 2560 × 1080 пиксела. Дисплеят има PWM-контрол на яркостта на подсветката с периодичност 2160 Hz и също по този начин е сертифициран от TÜV SÜD Low Blue Light, което удостоверява минималното напрежение нвърху очите и комфорта при работата и гледането на видео със смарт телефона, даже и в условия на слаба осветеност. Функцията за разграничен екран разрешава на потребителите да работят с голям брой приложения и да комбинират няколко задания.

Благодарение на потреблението на гъвкаво ултратънко стъкло (UTG) и структура на шарнира, смарт телефонът се сгъва на практика без празнини на мястото на сгъвката на екранът. Според производителя, смарт телефонът може да издържи към 250 000 сгъвания, т.е. е предопределен за почти повече от 15 години приложимост.

Blackview Hero 10 е оборудван с съществена 108-мегапикселова камера, създадена от Samsung, допълнена от 8-мегапикселова широкоъгълна камера, както и 32-мегапикселова селфи-камера. За възстановяване на качеството на изображенията се употребяват последното потомство логаритми ArcSoft 9.0.

Смартфонът работи с DokeOS 4.0, който е основан на Android 13. Blackview подсигурява актуализации за операционната система в продължение на три години.

Разработчиците на компанията също предложиха на потребителите „ остров “ на Live View — аналог на Dynamic Island в смарт телефоните на Apple, отразяващ в действително време протичащото се в устройството и допускащ на потребителите неотложен достъп до разнообразни функционалности на смарт телефона.

Надеждната работа на Blackview Hero 10 с висока продуктивност се обезпечава от 6nm чип MediaTek Helio G99, в композиция с 36 GB RAM (12 GB физическа и 24 GB виртуална) и флаш памет с потенциал 256 GB.

Първите купувачи на Blackview Hero 10 ще го получат на цена от единствено $404.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР