Blackview е процъфтяващ технологичен бранд, специализиран в производството на издръжливи

...
Blackview е процъфтяващ технологичен бранд, специализиран в производството на издръжливи
Коментари Харесай

Blackview анонсира своя нов издръжлив флагмански смартфон BV9200 с 6,6-инов дисплей и камери Arcsoft

Blackview е преуспяващ софтуерен бранд, профилиран в производството на издръжливи смарт телефони, които са подобаващи за един по-суров метод на живот и са способни да оцеляват и в най-тежките и предизвикателни среди. Всички артикули на Blackview са фокусирани върху качеството и положителното прекарване, покриват всички стандарти на издръжливите смарт телефони и минават през строги процеси на тестване. С насъбрания с течение на времето опит Blackview съумява да реализира съвършената синергия от функционално угаждане на потребителите и най-иновативните достижения в областта на здравите и издръжливи смарт телефони, което доста добре се показва от най-новия модел
Основните механически характерности на смарт телефона Blackview BV9200
Наскоро Blackview публично разгласи, че издръжливият смарт телефон от ново потомство BV9200 напълно скоро ще излезе на пазара.

Blackview BV9200 е част от извънредно удачната поредност от мобилни устройства след излизането на актуализацията Doke 3.1. Blackview BV9200 е особено планиран да преоткрие издръжливия телефон с 5 огромни нововъведения в това число за развлечение, дълга самостоятелна работа, успеваемост, характерност и деловитост.
5-те огромни усъвършенствания в издръжливия смарт телефон Blackview BV9200

Номер 1: Подобрение при заниманията: 6,6-инчов екран, тон Harman AudioEFX и ArcSoft камера

6,6-инов екран с 2,4К резолюция и 120 Hz кадрова периодичност

Blackview BV9200 е оборудван с първокачествен огромен 6,6-инчов екран с периодичност на освежаване 120 Hz и доста висока 2,4К разграничителна дарба , който обезпечава изображение с огромна подробност. Дизайнът е доста усъвършенстван спрямо предходните модели на компанията и в този момент телефонът тежи 310 грама и е тъничък едвам 13,66 мм , които е доста добре за един устойчив смарт телефон. Предлагат се модели с черен, оранжев и зелен цвят на корпуса . Дисплеят на Blackview BV9200 има документ на TÜV Rheinland Low Blue Light , което значи, че мощно е понижена силата на нездравословния за очите доста наследник цвят, без освен това да се прави компромис с качеството на изображението. Дисплеят е предпазен със закаленото стъкло CORNING® GORILLA® GLASS 5 , което извършва ролята на протектор и пази екрана от надраскване, както и от рухване от височина 1,2 метра.

Звук на Harman AudioEFX: Harman AudioEFX и два представителя smart-PA BOX

Blackview BV9200 е първият устойчив смарт телефон на компанията, в който се употребява Harman AudioEFX аудио, което е забележителна стъпка напред в звуковите системи на този тип мобилни телефони. Тази взаимна работа демонстрира устрема на Blackview да е с потребителите във всички радостни моменти. Когато слушате музика, гледате филми или организирате телефонни диалози смарт телефонът усъвършенства качеството на звука благодарение на интелигентни аудио режими . Когато се употребява образован режим се трансформират и усъвършенстват редица параметри на звука: филмовият режим обезпечава доста жив стерео тон, режимът на игра прави по-реалистични нейните звукови резултати, а гласовият режим отстрани страничните шумове. Друг присъщ миг на аудио опциите на новия смарт телефон са двата представителя smart-PA BOX , осигуряващи необикновено високо качество на аудиото даже и при оптималната мощ на звука.

ArcSoft камери: 16 МР предна камера и 50 МР плюс 8 МР съществена камера 



Що се отнася до камерата Blackview BV9200 показва всички пробиви, осъществени в тази област и реализира с 30% по-висока акуратност на цветовете . BV9200 има двойна съществена камера с резолюция на главния оптичен датчик 50 МР (Samsung® JN1) който предлага страхотна точност на цветовете на изображението, без значение дали снимате пейзажи, хора и други обекти. Той е допълнен с 8 МР фотосензор с ултраширокоъгълна 120° оптика с поддръжката и на макро режим . В резултат от това можете да вършиме страхотни 120° фрагменти, както и невероятни макро изображения. Разделителната дарба на предната камера е 16 МР , която прави доста реалистични автопортрети с висока акуратност на цвета на кожата без значение от възрастта, пола и расата.

Blackview BV9200 поддържа технологията Arcsoft , която покачва продуктивността на целия фотографски развой с 15%, като по този метод когато и да е можете да уловите най-вълнуващите моменти. Благодарение на Arcsoft технологията, BV9200 издига фото режимите до трето потомство с HDR Mode 3.0, Beauty Mode 3.0, Portrait Mode 3.0 и Panorama Mode 3.0 . Режимът HDR Mode 3.0 могат да се вършат реалистични фотоси в обстановки с доста висок контрастност. Beauty Mode 3 автоматизирано настройва режимите за снимане на автопортрети, с цел да се получи образно приятна снимка. Portrait Mode 3.0 дава опция за правене на фотоси с резултат на боке – със мъгляв заден декор. Panorama Mode 3.0 дава опция за правене на фотоси с уголемено зрително поле, които най-често назоваваме панорамни фотоси. Освен това Blackview BV9200 поддържа и други спомагателни превъзходни режима на камерата – супер нощен режим, видеозапис с 2К резолюция и скорост 30 фрагмента в секунда, както и подводен режим .
Номер 2: Увеличена самостоятелна работа: мощна 5000 mAh батерия с 66 W бързо зареждане, 30 W безжично зареждане и 5 W реверсивно зареждане

По-голямата рама на BV9200 е дала опция за слагането на по-мощна акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh , която обезпечава до 500 часа работа в режим на подготвеност, 37,5 часа диалози, 19,5 часа слушане на музика, 12,5 часа сърфиране в уеб пространството и 8,5 часа игри. Поддържа се бързо жично зареждане с мощ 66 W , с което батерията се зарежда до 20% единствено за 5 минути. Нещо повече, Blackview BV9200 предлага и актуализирано безжично зареждане, което е с мощ 30 W и мощно улеснява работата на потребителите. Освен това Blackview BV9200 обезпечава и реверсивно зареждане с мощ 5 W , което е идеално за зареждане и зареждане на вашите спомагателни аксесоари, изключително когато сте навън. А благодарение на кулометъра потребителите мога с огромна акуратност да наблюдават какъв е зарядът на батерията и когато и да е да управляват нейното зареждане. Налични са разнородни интелигентни отбрани против презареждане . Ако тази алтернатива е включена, телефонът ще спре да се зарежда на равнище 80%, само че има опция за ръчното задаване на това равнище от 70% до 90%.
Номер 3: усъвършенстване на успеваемостта: MediaTek Helio G96, 8 GB RAM с опция за разширявано с още 6 GB, 256 GB вградена памет и до 1 TB външна памет

Blackview BV9200 се базира на системата върху чипа MediaTek Helio G96 с 8х процесорни ядра, висока енергийна успеваемост, осигуряваща плавна, бърза и многозадачна работа. Смартфонът има 8 GB оперативна памет , която може да бъде разширена до 14 GB благодарение на функционалността RAM Plus , като по този способи става допустимо да се извършват повече задания и процеси без закъснение и лагове. телефонът разполага с 256 GB флаш диск и слот за външна TF карта с потенциал до 1 TB , като по този метод се обезпечава доста огромно дисково пространство и се икономисва неудобството от потреблението на облачно вместилище. Друга присъща специфичност е новата система за изстудяване на чипа , която е с 15% по-добра от предходните охлаждания на компанията, понижава температурата на SoC с спомагателни 10 °C и по този метод телефонът остава постоянно студен.
Номер 4: новата фирмена среда Doke OS 3.1 основана на Android 12

Blackview BV9200 е първото мобилно устройство, работещо под ръководството на обновената фирмена измежду Doke OS 3.1 . Благодарение напъните на целия екип, потребителите могат да се насладят на усъвършенствано работно пространство, което не е комплицирано и е доста комфортно. Специалистите са се фокусирали върху сериозното увеличение на продуктивността и върху самостоятелното ръководство на паметта за взимане на решение за прекратяването на някои процеси. Предлагат се профилираните приложения New Focus Mode App и New Health App . Първото приложение предлага пет режима –  режим без игра, режим на медитация, работен режим и режими за спорт и четене, като фокусът е подложен върху всеки един от режимите посредством ограничение стартирането на някои процеси. Интересна е и функционалността Health App, която се грижи за цифровото благоденствие посредством запис и разбор на индикаторите за придвижване, спорт и здраве. А когато става дума за игри , Blackview BV9200 предлага няколко режима – за икономисване на сила, естествен режим и режим на нараснала продуктивност. Има алтернатива и за авансово зареждане , която усилва с 10% междинната скорост за пускане на приложенията и икономисва време.
Номер 5: усъвършенствана издръжливост

Blackview BV9200 може да се похвали с военния документ MIL-STD-810H което значи, че може да бъде без терзание да бъде изпускан от височина до 1,2 метра. Тази специфичност е комбинирана с покритието на всички спецификации на IP68 и IP69K стандартите, а това значи, че устоя на потапяне във вода на дълбочина до 1,5 метра в продължение на до 30 минути, както и  че този мобилен телефон може да оцелее и при най-екстремни метеорологични условия и неподходящи среди. Освен че е извънредно устойчив и резистентен, смарт телефонът има доста здрава рама от алуминиева сплав и удебелени гумени покрития в четирите ъгъла, които обезпечават по-добър захват и погасяване на вибрациите и ударите при изпускане. Обърнато е особено внимание на камерата , която също без проблеми устоя рухване от височина 1,2 метра без заплаха от щета и строшаване.
Други особености
Blackview BV9200 напълно дава отговор на условията за устойчив смарт телефон, само че е не по-малко удивителен в ежедневната практическа работа. Навигационната система от вида 4-в-1 подсигурява вашата сигурност и в най-сложни условия, като напълно тъкмо дефинира местоположението на потребителя. Наличен е режим за работа с ръкавици , който предлага по-висока сензитивно и опция за работа даже и в случай че на ръцете на потребителя са сложени ръкавици. Поставен е многофункционален NFC модул , който е доста комфортен за безконтактно разплащане и прекачване на данни. Налични са и редица други извънредно полени благоприятни условия като персонализирания бутон за бърз достъп до определени от потребителя приложения, различаване на 10 точки на допиране от страна на сензорния екран, скенер за пръстови отпечатъци вграден в бутона за включване. Що се отнася до другите програмни принадлежности, телефонът идва с редица професионални приложения, които са доста потребни в ежедневната работа, в това число Compass, HeightMeasure, Torch, SoundMeter и така нататък
Цена и наличности
Глобалната премиера на новия устойчив смарт телефон Blackview BV9200 започва на 9-ти януари тази година и ще продължи до 13-ти януари (Pacific Standard Time, PST) при цена едвам 199 щатски $ с 50% отстъпка (оригиналната цена е 399,99 $. Искатели да си го вземете?.
Платено съобщение

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР