BlackRock планира да съкрати 600 души, или 3 процента от

...
BlackRock планира да съкрати 600 души, или 3 процента от
Коментари Харесай

BlackRock съкращава 600 служители, докато мениджърите на активи защитават маржовете на печалба

BlackRock възнамерява да редуцира 600 души, или 3 % от личния състав си, с цел да преразпредели ресурсите към по-бързо разрастващи се области в границите на финансовия управител на стойност $9,1 трилиона, в това число технологии, продан търгувани фондове и частни пазари.

Главният изпълнителен шеф Лари Финк и президентът Роб Капито споделиха на чиновниците в записка за целия личен състав във вторник, че компанията се приспособява към „ бързо изменяща се среда “, само че че общият й брой на личния състав ще продължи да нарасне от настоящето равнище от към 20 000.

„ До края на 2024 година чакаме да имаме по-голяма работна мощ, защото продължаваме да прибавяме хора и да построяваме качества в поддръжка на основни области на напредък “, пишат те. „ Трябва да бъдем гъвкави и ефикасни в метода, по който обслужваме нашите клиенти и по какъв начин управляваме нашите запаси. Трябва да използваме технологията и би трябвало да преразпределим хора и запаси там, където потребностите на клиентите са най-големи и опциите за напредък н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР