BlackBerry бе една от първите компании, които превърнаха мобилните телефони

...
BlackBerry бе една от първите компании, които превърнаха мобилните телефони
Коментари Харесай

BlackBerry възкръсва в игрален филм тази пролет

BlackBerry бе една от първите компании, които трансфораха мобилните телефони в същински мечтана джаджа, знак на статус и устройство от първа нужда.

Преди да се появят първите същински смарт телефони, за интервал от няколко години BlackBerry се откри като водещ модел за хората от бизнеса, само че не и единствено, като привличаше с голям брой нови функционалности, физическа клавиатура, огромен екран и други.

Уви, бизнесът на компанията със смарт телефони залезе много безславно, преди тя да се трансформира в корпорация за кибер сигурност, само че заветът на телефона с доста копчета е на път да възкръсне още тази пролет. 

На 12 май се чака да излезе филм на име BlackBerry, който ще ни върне години обратно, с цел да ни запознае от близко с възхода на паметните телефони и превръщането им в хипер известен аксесоар. 

Филмът е основан на книга от 2015 година на име “Losing the Signal ”, която е самобитна епопея на BlackBerry и резултата върху потребителите. 

В основните функции ще са Глен Хауъртън, Майк Лазаридис и Джей Барушел.

Сюжетът няма да навлезе в елементи за краха на компанията, само че пък сигурно ще ни навее носталгия за годините преди взрива на смарт телефоните.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР