Black Mirror 6 След 4-годишна пауза започва новия, шести, сезон

...
Black Mirror 6 След 4-годишна пауза започва новия, шести, сезон
Коментари Харесай

Домашно кино: завръщането на Black Mirror

Black Mirror 6 След 4-годишна пауза стартира новия, шести, сезон на един от най-успешните и въздействащи сериали на Netflix. Очакваме пет завладяващи истории, идващи с прелестно предизвестие към феновете от основателя Чарли Брукър - да подценен упованията си, защото това ще бъде най-непредсказуемият сезон до момента.Какво ще забележим: жена, която схваща, че стрийминг платформа е основала драма, адаптираща живота ѝ, и то със Салма Хайек Пино в основната роля; двойка, която пътува до шотландско градче, с цел да стартира работа по документален филм за природата в близост, само че се оказва привлечена от локална история за шокиращи събития от миналото; една различна 1969 година, в която двама мъже извършват високотехнологична задача и се борят с последствията от невъобразима покруса.

Black Mirror 6 След 4-годишна пауза стартира новия, шести, сезон на един от най-успешните и въздействащи сериали на Netflix. Очакваме пет завладяващи истории, идващи с прелестно предизвестие към феновете от основателя Чарли Брукър - да подценен упованията си, защото това ще бъде най-непредсказуемият сезон до момента.

Какво ще забележим: жена, която схваща, че стрийминг платформа е основала драма, адаптираща живота ѝ, и то със Салма Хайек Пино в основната роля; двойка, която пътува до шотландско градче, с цел да стартира работа по документален филм за природата в близост, само че се оказва привлечена от локална история за шокиращи събития от миналото; една различна 1969 година, в която двама мъже извършват високотехнологична задача и се борят с последствията от невъобразима покруса.

В епизодите вземат участие на Салма Хайек, Арън Пол, Майкъл Сера, Химеш Пател, Роб Дилейни, Бен Барнс и други

Премиера, Netflix, 15 юни.
Реклама
The Crowded Room Том Холанд и Аманда Сайфрид са в основните функции на нов минисериал от носителя на " Оскар " Акива Голдсман ( " Красив разум ", " Аз съм легенда " ). Проследяваме Дани Съливан - задържан в Ню Йорк през 1979 година поради присъединяване си в престрелка. Рия Гудуин е следовател, която го счита за почтен и се пробва да разбере повода за стрелбата. През серия от изявленията тя разкрива историята на живота на Дани и мистериозното му минало.

Премиера, Apple TV+, 9 юни

Extraction 2 Продължението на екшъна с Крис Хемсуърт в основната роля. В края на първата част героят му изглеждаше мъртъв, само че гибелта му се оказва привидна. В новия филм историята се завърта към фамилията на безсърдечен грузински разбойник, затворени в строго охранявана зона. Наемникът Тайлър Рейк още веднъж се впуска в самоубийствена задача, с цел да ги избави.

Премиера, Netflix, 16 юни
Реклама

Свързани публикации Домашно кино: Лили-Роуз Деп и Ейбъл Тесфайе в " Идолът ", Сет Роуган в Platonic 2 юни 2023, 13:06 Домашно кино: румънският сериал Spy/Master, Арнолд Шварценегер във Fubar 26 май 2023, 06:58
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР