БК Черно море Тича ще извади от употреба №5 и

...
БК Черно море Тича ще извади от употреба №5 и
Коментари Харесай

Черно море Тича със страхотен жест към клубни легенди

БК Черно море Тича ще извади от приложимост №5 и №8 в чест на легендите на на отбора Христо Борисов и Спас Натов. Церемонията ще се състои на 8 октомври преди началото на мача на „ моряците “ против Левски 2014. В своята кариера Христо Борисов-Адмирала има 650 мача за Черно море и 101 за националния тим на България. В

следствие, като част от треньорския щаб на Черно море, печели две трофеи и три купи на страната. Борисов си отиде от този свят на 12 октомври 2005 година, а на негово име към този момент е именувана залата в която клуба организира своите срещи. През 1995 година в състава на Черно море се причислява Спас Натов.

До края на своята спортна кариера Капитана, както е именуван от почитателите, играе единствено за варненския клуб и с него печели 2 трофеи и три купи на България. Безспорно една от най-обичаните фигури в българския баскетбол, който е съдействал доста за развиването на играта с оранжевата топка.

Решението на управлението на клуба е в символ на благодарност към двамата за сериозните достижения в спортната им кариера за Черно море.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР