Бизнесменското синче Християн Гущеров продължава с наглите си изцепки, демонстрирайки

...
Бизнесменското синче Християн Гущеров продължава с наглите си изцепки, демонстрирайки
Коментари Харесай

Нагъл некадърник! Безскрупулният Християн Гущеров смята хората от градския транспорт за простолюдие и отвя автобус

Бизнесменското синче Християн Гущеров продължава с наглите си изцепки, демонстрирайки какъв брой е богоизбран, тъй като татко му има пари. Макар да трансферира 30-те, закръгленият богаташки наследник с не повече от две мозъчни кафези в главата си към момента не може да кара добре.

Гущеров-младши е направил злополука на пресечката сред бул. „ Братя Бъкстон “ и ул. „ Миленко Радомирец “ в столицата. Там се е блъснал в рейс от градския превоз заради несръчност зад кормилото.

Християн карал със своя „ Мерцедес Майбах “ зад рейс, като се намирал в най-дясната лента, а рейсът в междинната. Поради габаритите си рейсът тръгнал да завива надясно от междинната лента, а Гущеров не съобразил това и се блъснал в него. Жена му Светлана също пътувала с него.

Интересното е, че заради липса на задоволително мозък в главата си, което е видно единствено от погледа му, Гущеров не послушал предизвестията на охранителите си, които карали зад него.

По време на разпита от КАТ брачният партньор на някогашната плеймейтка посочил за следващ път що за стока е, като се опитал да изкара отговорен водача на рейса, с цел да избегне акта. Върхът на наглостта е да искаш да глобят човек с не повече от 2000 лева заплата, когато ти имаш милиони, само че някогашният на Мария от дълго време е потвърдил, че с изключение на зле с мозъка, е и с ампутирана съвест.

Една от аргументите за злополуката е, че Гущеров се имал за освен това от всички в рейса, които намирал за простолюдие. Той обяснил на служителите на реда, че не се движи с градски превоз и не му знае маршрута. Само дето не споделил, че всички рейсове са длъжни да му вършат път, тъй като той кара кола за стотици хиляди левове.

Катаджиите се усъмнили, че е използвал опиати или алкохол, само че тестванията му били негативни. Това значи, че просто е несръчен водач, въпреки да обича да кара. За толкоз години по този начин и не се е научил да не прави произшествия.

Според някои клюки в основата на неприятното шофиране на Християн е големият му стомах. Той постоянно му пречел зад кормилото, тъй като опирал в него. Въпреки скъпите коли, които кара, Гущеров-младши продължавал едвам да се побира в тях, защото е видно с просто око, че е със свръхтегло.

Мъж с толкоз неприветлив външен тип и с извънредно слаб разсъдък, какъвто е Християн Гущеров, се има за популярен и за освен това от хората, ползващи градски превоз. Това е разследване на нашата блага родна картинка, която за 30 години заличи всички полезности. Преди половин век да вземем за пример човек с никакви качества като Християн Гущеров и с мозък едвам пази равновесие не би бил даже чистач в рейс, а в този момент се има за огромната работа.

Това не е първият случай с негово присъединяване на пътя, няма и да последният. На 20 януари 2018 година той и Светлана осъмнаха в ареста след пътно меле. Тогава те се спречкали в „ Домби бар “ с люлинската крими тайфа, ръководена от братята Боксовете. Колите им се гонели по софийските булеварди, когато са спрени от полицейски патрулки. И тогава Гущеров посочил несръчност зад кормилото, защото при опит да избяга блъснал на заден ход една от полицейските коли.

Очевидно е, че този човек не може да кара добре и е по-добре да остави тази задача на охранителите си. Той обаче продължава да се прави на популярен и не слиза от кормилото, като по този метод рискува живота на доста хора. На него не му пука, че може да убие някого, защото очевидно не го интересува различен човек, с изключение на неговата обикновена откъм нематериалност персона.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР