Бизнесменът Стефан Шарлопов е издъхнал от предозиране с виагра, при

...
Бизнесменът Стефан Шарлопов е издъхнал от предозиране с виагра, при
Коментари Харесай

Истинската причина за смъртта на олигарха: Шарлопов издъхнал от виагра при любовница?

Бизнесменът Стефан Шарлопов е умрял от предозиране с виагра, освен това в обятията на млада държанка, научи HotArena.

Шокиращото разобличаване направи пред „ Уикенд ” непосредствен до ВИП фамилията, осведомен с детайлите към кончината на един от най-успешните ни предприемачи. Оказа се, че мултимилионерът в действителност си е отишъл от високо кръвно , каквато информация изтече след гибелта му.

Медиите написаха, че в неделя, 4 февруари (ден преди да издъхне в съня си), Стефан самичък си измерил кръвното, което било 170 на 100, при което изпил нормалното хапче. Не потърсил доктор. Решил, че сънят ще го излекува. И не се е събудил. 

Истината е малко по-различна. Шарлопов в действителност си отиде от високо кръвно, което обаче беше изострено от несъразмерна приложимост на виагра. В неделя предприемачът е бил при своята държанка – много млада, апропо – към 25-годишна. Очевидно за да се показа добре приел виагра повече от нужното. По-късно обаче му станало доста неприятно, тъй като не могъл самичък да позвъни за помощ. Това направила любовницата, която първо потърсила брачната половинка на Шарлопов - Бояна Кехайова ”, изясни източникът ни. 

Красивата пловдивчанка, майка на четири от петте деца на милионера, незабавно се задействала да реалокират брачна половинка й у дома, с цел да се спестят неуместните въпроси , в случай че обстановката излезе отвън надзор. Междувременно обаче мултимилионерът умрял. 

 

 

Странно е решението на метресата да се обади на брачната половинка му, вместо на незабавна помощ. Вероятно двете се познават, другояче не мога да си го обясня ”, разяснява осведоменият с драмата.

Детайлите към кончината на Стефан Шарлопов са едни от дребното пикантерии, които лъсват към него. За наслада на семейството той бе измежду малцината съумели, чието име в никакъв случай не бе забъркано в кавги, клюки за корупция и някакви мръсни схеми. Неговите другари не крият, че Шарлопов се гордеел не с банковите сметки, натъпкани след поредност сполучливи покупко-продажби и инициативи, а със здравото си семейство. 

Бояна Кехайова и Шарлопов не са имали съществени проблеми и макар забежките му с млади хубавици бракът им вървял повече от добре, издадоха близки до ВИП семейството. Според мненията с отворения им брак явно са били наясно повече хора, по тази причина и в сериозния миг метресата звъннала точно на законната му половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР