Бизнесменът се е установил в България през 2008 годинаВиктор Бакуревич

...
Бизнесменът се е установил в България през 2008 годинаВиктор Бакуревич
Коментари Харесай

Виктор Бакуревич: Срам ме е, че моята държава бомбардира украински градове!

Бизнесменът се е открил в България през 2008 година

Виктор Бакуревич е роден в Томск, само че живее в България от 2008 година. Със фамилията си е избрал за собствен дом село Бенковски край Варна – има три деца, куче и няколко котки. Бакуревич е изпълнителен шеф на огромна верига за съветски артикули, а измежду чиновниците му има към 200 украинци, споделя.

Чувство на позор. Това изпитва Виктор Бакуревич, когато е в тяхно наличие. Трудно му е да вдигне глава и да ги огледа в очите поради войната, която стартира властта в неговата Русия:

"Мен ме е позор, че моята страна бомбардира техните градове ", споделя Бакуревич.

Вина е другото възприятие, което го е обзело от началото на войната. Счита, че всеки в Русия е виновен в друга степен за това, че съветският президент към този момент повече от 20 години е на власт:

"Може би не съм направил всичко допустимо от себе си, с цел да имаме друго държавно управление и различен президент. От тази позиция и аз се усещам като индиректно отговорен в тази обстановка. Все отново тук не приказваме за допинг на Олимпийски игри или нещо такова, тук става въпрос за починали деца. "

В обществените мрежи Виктор Бакуревич получава известия от българи, че е изменник, тъй като не поддържа съветската инвазия. Казва, че му е мъчно да разбере такива мнения и по тази причина от време на време влиза в профила на индивида, който му е писал, да разбере повече за него:

"И какво виждам там: първо някакви молебствия, икони, това това. Второ е някакви портрети на Путин и така нататък и аз единствено едно не мога да схвана – в случай че си толкоз огромно русофил и си толкоз набожен човек, по какъв начин може да подкрепяш война, в която умират руснаци? Аз не мога да диспутирам с тези хора, не мога да разисквам, тъй като нямат нито един отговор, нямат нито един мотив. Как можем да сме против Русия, те ни освободиха? Добре, а украинци не участваха ли в това Освобождение? "

Критики в обществените мрежи има и към веригата магазини на Виктор Бакуревич – от една страна, че не поддържат нашествието, а от друга, че били олигарси. Казва, че това са единствено към 5% от всички известия и даже в този момент клиентите са станали повече поради безапелационната им позиция против войната:

Фирмата му е основала фонд за подкрепяне на украинските бежанци. Събрали са към 25 хиляди лв., които отиват основно за хранителни артикули, които раздават на избягалите от войната. Наскоро са изпратили 2300 лв. за лекуването на украинско дете с детска церебрална парализа в София. Естествено, Бакуревич се тревожи и за Русия, за бъдещето на своята татковина:

"За съветската стопанска система глобите, които бяха наложени и в този момент стартират да работят, са като удар по главата с тежък предмет и нямам визия по какъв начин можеш да издържиш на подобен удар. Русия продължава да продава нафта, нефт, газ и даже получава пари за тях, само че тези пари не са задоволителни за поддържане на стопанската система, както би трябвало. Хиперинфлацията към този момент става трицифрена и съгласно мен ще има най-малко 15-20 % безработица. Как да Ви кажа, това е злополука. "

В магазините му има усложнения с доставките, само че в бизнеса постоянно има проблеми и това не го тормози толкоз доста. За него е най-важно войната да свърши час по-скоро, без повече почтени жертви.

Чуйте цялото изявление в звуковия файл:
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР