Бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков се е поддал на

...
Бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков се е поддал на
Коментари Харесай

Признание от Дубай: Васил Божков посочва, че през 2014 г. се е поддал на рекет

Бизнесменът с 18 обвинявания Васил Божков се е поддал на изнудване преди шест години, с цел да избави бизнеса си. Това си признава самият той в днешното си видео послание във Facebook.

А малко по-късно министър-председателят Бойко Борисов го прикани да се върне в България и да върне 700-те милиона лв., които дължи на страната.
Васил Божков: Когато управниците не извършват функционалностите си, хората са длъжни да ги сменят Хазартният предприемач приканва почитателите си в обществените мрежи за обединяване
Не за първи път в известията си от Дубай той споделя, че това е годината, през която е давал 20% от облагите на Националната лотария за политически чадър. Срещу това били писани закони, които да разрешат заплащането на по-ниски такси.

" Поддадох се на изнудване на ръководещата хунта. Всички видяхте какво се случи. Накрая бях разгласен за нарушител. Престъпник, тъй като най-сетне споделих " не " “, разгласи Васил Божков.



Вината си той вижда в това, че не е отказал присъединяване си в тази скица по-рано " С това си деяние подкрепих разрастването на тумора, който унищожава страната ни ", показва Божков.

От прокуратурата споделиха, че не разясняват новия запис и думите на Божков, че се е поддал на изнудване.
Васил Божков разгласи плана си „ Българско Лято “ Той разгласява и резултатите от онлайн анкетата, съгласно която има 64% поддръжка
Министър-председателят Бойко Борисов беше сбит: “Да се върне да си заплати парите - 700 милиона дават, че ги няма в държавната хазна. Да ги върне, никой не го е закачал! Сигналът пристигна - дублирам - пристигна от неговите съдружници - за заканите, за убийствата към тях. Ние по какъв начин да не ги разработиме? “.

Днес Божков не дава детайлности за политическия си план " Българско лято ", както беше обявил, а хаштагът #БъдетеЗдрави е заменен с #БъдетеСмели.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР