Бизнесменът Кристиян Киров разкри пред Флагман.бг какво се е случило

...
Бизнесменът Кристиян Киров разкри пред Флагман.бг какво се е случило
Коментари Харесай

Собственикът на Дежа Вю проговори за пребития охранител

Бизнесменът Кристиян Киров разкри пред Флагман.бг какво се е случило тази събота, към 4 часа сутринта, когато охранител в неговата дискотека „ Дежа вю” е атакуван от група татуирани младежи, сред които и пуснатия под гаранция Илко Паскалев.

Според Киров компанията влезнала в дискотеката малко преди случая. Гардовете забелязали непристойното държание на бургазлиите още на входа на заведението и незабавно попитали шефа си дали да ги изведат на открито.

„ Не са стояли повече от 10 минути в заведението. Около 4 часа сутринта един охранител ги помоли напълно учтиво да изоставен, тъй като бяха пийнали и се държаха жестоко. На излизане, по стълбите, стартира някаква безсмислена кавга. Явно не им стана хубаво, че би трябвало да изоставен дискотеката. На входа няколко от тези момчета нападнаха в тил един охранител. Успяха да го ударят в главата, преди останалите сътрудници да се намесят и да ги разтърват. Тук мога изрично да кажа, че никой от охранителите не ги е удрял или предизвикал. Напротив, те се държаха доста нападателно, сипеха закани и закани за убийство”, съобщи Кристиян Киров.

Бургазлията, който е някогашен служител на реда, а сега развива огромен бизнес, е безапелационен, че няма да остави нещата да се разминат. Той е оказал цялостно подпомагане на органите на реда, предоставяйки видеозаписи на цялата обстановка и чака прокуратурата и полицията да си свършат работата.

„ Ще направя всичко допустимо въпросните момчета, които тормозят целия град, най-сетне да си получат заслуженото. С мен се свързаха и притежатели на други заведения, с цел да се оплачат от набезите им. Мога да подсигурявам, че тези момчета повече няма да стъпят в „ Дежа вю”. Не мога да си обясня от какво се опасяват сътрудниците, за какво към момента не са взети ограничения?”, означи Киров.

Той остана сюрпризиран, че след неприятната преживелица в ареста се оказали само Илко Паскалев, Яни Димитров, Жельо Тотев и Георги Стойков. Според притежателя на дискотеката групата, която е нахълтала в заведението, е била от 7 мъже. Всички до един се държали доста нападателно.

„ Доколкото знам, трима от тях сега се търсят. Битият охранител към този момент е по-добре и до няколко дни чакаме да се върне на работа. Има междинни телесни повреди сигурно, не знам за какво обвиняването е за лека телесна”, разяснява притежателят на „ Дежа вю”.

Кристиян Киров е безапелационен, че случката няма да попречи на положителното добро име на заведението, което се слави като едно от най-сигурните в града.

Припомняме, че след светкавична акция още в събота сутринта в ареста се оказват Илко Паскалев, Яни Димитров, Жельо Тотев и Георги Стойков. Всички те обаче сега са на независимост. Повдигнато е обвиняване само на Димитров, само че то е за лека телесна щета. Бургазлията е пуснат тихомълком под гаранция от 1000 лева Интересното е, че мярката е гледана от съда още на идващия ден, макар че Яни е арестуван с прокурорско разпореждане за 72 часа. За съвещанието не е известена нито една медия.

Малко по-късно през днешния ден би трябвало да стане ясно дали и останалите трима задържани ще бъдат упрекнати за побоя. Ако това се случи, не е изключено Илко да се върне зад решетките, откакто в края на м. година беше пуснат на независимост против 6 000 лева от Спецсъда.

Според Специализираната прокуратура Паскалев е имал основна роля в разрушената през предишното лято страховита наркобанда, формирана от ММА бойци. Професионални спортисти обаче измежду 9-те арестувани няма. Илко е един от двамата, които към момента са без присъди по делото. Всички останали към този момент се признаха за отговорни и подписаха съглашения със Специализираната прокуратура, в това число и Георги Карчев-Карчо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР