Бизнесменът Кирил Кирилов - Японеца призна, че наскоро се е

...
Бизнесменът Кирил Кирилов - Японеца призна, че наскоро се е
Коментари Харесай

Киро Японеца с предизвикателство към Бойко Рашков, готов е да свидетелства

Бизнесменът Кирил Кирилов - Японеца призна, че неотдавна се е върнал да живее в България. Имал известни опасения за живота си откакто претърпял няколко атентата. Най-знаковият е този от 2003 година, когато получи девет патрона от упор, изстреляни от засада, която му спретнали преминаващи мотористи.

И до ден сегашен има просвета да върви с бронежилетка, тъй като не един път е била бариера за канонадата от патрони по негов адрес, споделя Киро Японеца пред " Евроком ".

Един ден до момента в който ходил на подготовка в столичен фитнес, видял да поддържа форма и рап изпълнителят Фифти сент, който е кумир за неговите синове и внуци. Заговорил го и му спретнал празненство в негова чест.

" Да благодаря на Господ, че ме срещна с него. Ние българите сме възпитани поздравихме се до момента в който правехме суна и фитнес ". Зведата на международния хип-хоп е тук за фотоси на филм, който той продуцира, режисира, и извършва основната роля, описа предприемачът Кирил Кирилов за инцидентното запознанство с 50 cent.

Хората от гетото имат общи ориси и познати. Киро Японеца не крие, че има познанства с гангстери от Куинс, Ню Йорк, къде е роден Фифти сент. Родният предприемач посочи, че това не е същинското име на известния рапър, а негов псевдоним. Истинското му име е Къртис Джеймс Джаксън III, само че гангстерският метод на живот и " черната " музика го трансформират.

" ​​​​​​Уникален човек е. Видях го в хотела, където беше настанен. Ходи във фитнеса, в който бях и аз. Прие ме топло, без да се надува. Гушна ме и ме стисна, доста е крепък ".

Като се заговорихме и си разказвахме истории, научих за атентати против него. Първият е от 2000 година, а по-късно са го стреляли от упор, а с тялото си 50 centa e поел девет патрона.

За претърпяното и опитите за нападение против него Киро Японеца споделя, че още живее с патрон в главата. През 2003 година убийците го улучили с  9 патрона в тялото. Контролният, който трябвало да отнеме живота му останал в главата. Стрелбата е от упор, създадена от преминаващи мотористи. Бронежилетката, която носи го избавя.

" Еднакви ориси имаме двамата с 50 centa. Него в Америка го стрелят, мен в България с девет патрона. Фифти сент знаеше имената на тези, които познавах и аз. Сближихме се и го поканих  на празненство да се забавляваме, и по този начин ".

Двамата си споделили доста за гангстерския метод на живот, който водели, и по какъв начин се оказали сложни цели за убийците. Рапърът Фифти сент подарил златен медальон на Киро - Японеца, инкрустиран с персоналния му елмаз, и известен от неговото шоу в Америка - Канан. Така се споделя и героят на кино лентата, чиито подиуми се снимат у нас. 

Известният биснесмен призна, че на чужденците им е мъчно да произнасят името му Кирил, и по тази причина когато е в чужбина се представял като " Канан ".

Японецът влезе и в персонален диалог. Още на 12 години е напуснал майка си и татко си. До скоро живял в чужбина, където още веднъж има желание да се върне в огромна европейска столица, тъй като се чувствал по- сигурен за себе си. В момента строи бизнес -сграда до НДК-а и бул. " Васил Левски ", има желание  да я приключи в периодите, които са дадено април-май 2022 година. Редовен поданик е към страната и има условия към ръководещите като жител.

Очаква новата власт да се оправи с провокациите пред нея и да се възстановяват процесите в страната, откакто е предсказал, че хора с дипломи извън ще поемат управническия курс.

Кирил Кирилов - Японеца насочи предизвикателство към вътрешния министър Бойко Рашков, че е подготвен да свидетелства за поръчковите опити за убйство против него. Защото знае от кое място идва заръката. Както и тези неразкрити 150 убийства от началото на Прехода. Обмисля и книга със заглавие " 150 убийства и един оживял " - засяга себе си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР