Бизнесменът Илон Мъск смята, че в Съединените щати отдавна всъщност

...
Бизнесменът Илон Мъск смята, че в Съединените щати отдавна всъщност
Коментари Харесай

Мъск: САЩ са без президент от дълго време

Бизнесменът Илон Мъск счита, че в Съединените щати от дълго време в действителност не е имало президент, който да ръководи страната.

 

„ Това е в действителност добър въпрос, защото явно не сме го имали отдавна “, написа той в X, разяснявайки публикация във вестник Ню Йорк Таймс със заглавие „ Наистина ли Америка има потребност от президент? ".

По-рано Мъск каза, че дебатите сред претендентите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън и Доналд Тръмп, състояли се на 27 юни в Атланта (Джорджия), са мотив за замяната на сегашния американски водач с различен претендент от Демократическата партия.

 

Президентските избори в Съединените щати ще се проведат на 5 ноември. Тръмп към този момент получи нужния брой делегатски гласове, с цел да бъде номиниран за претендент на републиканците за държавен глава. След дебата вестник " Политико " заяви, базирайки се на източници, че някои представители на Демократическата партия започнаха интензивно да разискват опцията Байдън да бъде сменен с различен претендент заради неговия неуспех.

 

Източник Факти

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР