Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден

...
Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Божков да покаже платежни за поръчковите побои и убийства и за поддръжката на армията от плеймейтки и държанки

Бизнесменът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в изиска укриващият се от прокуратурата и собственик на 18 обвинявания Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да покаже банкови извлечения и за останалите си закононарушения.

Найденов направи това по отношение на днешната обява на избягалия в Дубай някогашен хазартен необут, който извади документи за направени тегления от сметките си за 67 милиона лв. през последните три години и разгласи къде е отишла голямата сума.

Цветомир Найденов за Божков: Не му остава нищо друго, с изключение на да се прави на клоун от Дубай

Той прикани Божков да покаже и платежните нареждания, с които са купувани иманярски предмети, творби на изкуството, плащани са поръчкови побои, поддържана е войска от любовници и така нататък Според него, Божков е плащал бакшиши от по 1000 евро единствено за даване на пепелник в тузарски курорти.

"По най-груби сметки за тези 8 пера ти си харчил над 2 милиона лв. КЕШ всеки месец.... давай още платежни, Череп лъжовен! “, написа Найденов на персоналния си профил във Facebook. Ето и цялата му обява:

"Обвиняемият велинградски лъжец и палач Васил Крумов Божков още веднъж се пробва да прави внушения и да манипулира. Как ще потвърди, че теглените суми са дадени за рушвет?

Череп, в случай че написаното от теб е истина, в този момент показа банкови извлечения за другите ти кеш разноски за:

1. Купуване на откритите в офиса ти хиляди иманярски предмети.

2. Купуване на стотиците ти скъпи картини, открити в офиса и именията ти

3. Ежемесечно даваните пари в плик, в столичен ресторант, на десетките чиновници на ДАНС, Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите, Прокуратура, ДКХ, ГДБОП, Софийски градски съд, Върховен административен съд....

4. Поръчковите побои от 2017 г насам...ако има и някое ликвидиране, че тези лица с букви Б.С. и А.П. ме съмняват доста в кой интервал са осъществени.

Найденов за Божков: Защо си има вяра, че убийствата, изнасилванията и побоите ще бъдат заметени под килима?

5. Рзходите за поддръжка на “армията” от плеймейтки и държанки.

6. Разходите кеш по време на дългите ти ваканции по най-скъпите курорти и места на планетата, където един обяд или вечеря е по 25 000 евро без изключително разпределяне... и бакшишите са от 1000 евро нагоре единствено за даване на пепелник.

7. Кеш разноските за поддържане на именията ти в България и чужбина, които са на стойност над 200 млн лв..

8. Кеш разноските за поддържане на яхта и аероплан, който са на стойност 120 млн лв.

По най-груби сметки за тези 8 пера, ти си харчил над 2 милиона лв. КЕШ всеки месец.... давай още платежни, Череп лъжовен! Не ти излиза проверката, Чери

#бъдетеограбени
#бъдетеощавени
#бъдетеизлъгани
#черибабащевиоправи ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР