Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден

...
Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден
Коментари Харесай

Цветомир Найденов със сигнал за сериозно медийно затъмнение и покриване на информация

Бизнесменът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в изпрати писмо до медиите, с който алармира за медийно затъмнение и покриване на информация обвързвана с колосалното неплащане на държавни такси от страна на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Става въпрос за уеб страницата "Дневник " и телвизия бТВ. Според Найденов двете медии съзнателно са бездействали и са прикрили изнесата от него информация, като по този метод се заплашва свободата на словото и транспарантната публицистика. NOVINI.BG разгласява текста на писмото без редакторска интервенция:

Цветомир Найденов: Божков ми сподели, че е купил бТВ! В "Дневник " дадох 12-часово изявление и също не излезе нищо

"СИГНАЛ

за медийно покриване на информация

Уважаеми господа,

С това писмо желаеме да ви осведомяваме за медийно затъмнение и покриване на информация обвързвана със съществени разкрития за злоупотреби в големи мащаби, подадена от нас към водещи медии в Република България.

На 27 ноемви 2019 година установихме контакт със уеб сайтът „ Дневник “, част от медийната група „ Икономедиа “, където при започване на месеците декември и януари отговорихме на голям брой заложени към нас въпроси и дадохме няколкочасови изявленията, свързани с предоставени от нас документи и информация, уличаващи българския предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от в укриване и неплащане на държавни такси в големи размери.

Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач! Насилил е стотици дами, в това число и малолетни

На 19 декември 2019 година се срещнахме и с шефа на „ Новини и настоящи излъчвания “ Венелин Петков, и с водещия на утринния блок Антон Хекимян, на водещата, частна национална телевизия в България – btv. Поводът за срещата беше още веднъж да разкрием и предоставим уличаващи данни за неплащането на държавна такса в големи размери от Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и следени от него компании.

Застанахме с лицата си и с всичко належащо в полза на справедливостта, законността и закрилата на живота ни, с цел да предизвикаме журналистически интерес, информиране на обществото и откриване на възможни закононарушения.

ДКХ: "Национална лотария " е нарушила Закона за хазарта и години наред е плащала по-ниски държавни такси

За наша голяма изненада и незадоволство нито една от сезираните медии, които интензивно пропагандират независимост на словото и транспарантна публицистика, не реагира. Напротив, информацията не беше оповестена от тях, в никакъв случай повече не ни потърсиха, не дадоха публичност по тематиката и даже не направиха опит да ревизират изказванията ни. До колкото ни е известно Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и следени от него компании са огромен рекламодател в медийна група btv и е допустимо медията да е предпочела да резервира рекламните си контракти на този стадий пред това да разкрие и даде публичност на подадената от нас информация на обществото.

По същото време, обезпокоени за физическото си оцеляване, подадохме и сигнали до българските проверяващи органи. Именно те на 20 декември 2019 година започнаха следствие по наши сигнали и стигнаха до разкрития, които постановиха покачване на обвинявания и постановяване за задържане на предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и негови съдружници.

Гешев: С Божков единствено загряваме! Разследваме го за убийства в
хазарта, той ще се опита да провежда хибридни офанзиви

Уважаеми господа,

пишем това писмо, с цел да изразим паниката си от метода на работа или по-скоро от бездействието на водещи български медии, които имат привилегията да осведомят българските фенове и читатели.

На 31 януари 2020 година, повече от месец по-късно, откакто бяха извършени диалозите с нас във връзка предоставентата от нас информация, журналистът от btv Антон Хекимян ни предложения за телевизионно изявление, в което да изразим още веднъж позицията си. В поредност от дни преди този момент изявление, в народен ефир, в това число ив ефирът на малкия екран btv, предприемачът Божков неколкократно беше запитван и заявяваше, че не е издирван от проверяващите органи, че той и фирмите му за заплащали правилно дължимите от тях такси и че обвиняванията към него са безпочвени, а Прокуратурата и други държавни институции в Република България към този момент бяха разгласили информация и публични позиции, свързани с повдигнатите обвинявания и провеждащите се следствия против него.

Прокуратурата стартира да проверява Божков за убийства, принуди и изнасилвания

Потърсихме медиите - btv и „ Дневник “, тъй като вярвахме в техния професионализъм и безкористност, само че с сегашното показваме голямото си терзание, че пред тяхната безпристрастност са сложени съществени корпоративни интреси, които са в сериозен ущърб на нашето общество и отбраната на правата на жителите в нашата правова страна.

10/02/2020

С почитание,

Цветомир Найденов ".

Novini.bg напомня, на 20 декември предходната година Специализираната прокуратура разгласи, че стартира инспекции на компании на Васил Божков, свързани със
залози у нас. Беше формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, осъществено през декември 2017 година в София, показаха тогава от държавното обвиняване. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също по този начин и данни за изнудване посредством насила, съпроводено със опасност за ликвидиране или тежка телесна щета.

Спецпрокуратурата стартира да проверява компании на Васил Божков

През 2014 година "Националната
лотария " не заплати нито един лев налог, вследствие на "забравен текст " в закона, съгласно който, тези игри подлежат на облагане. През 2015 година бе въведен налог 15% от оборота на сдруженията с лиценз за осъществяване на лотарийни игри. Сигналът на Цветомир Найденов е, че от 2015 година досега, "Националната лотария " не заплаща дължимия по закон налог - 15%, а заплаща 20% такси от комисионни, което е обвързване за различен тип хазартен лиценз. От прокуратурата и АДФИ оповестиха, че държавната хазна е ощетена с над 500 млн. лв., като сумата най-вероятно ще нарасне.

Цветомир Найденов: Проблемът с неплащането на налози на Васил Божков е най-малкият му проблем

Според изнесените обвинявания от страна на Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в, ДКХ години наред е работела под цялостното влияние на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, акционер в "Национална Лотария " както и в Еврофутбол, Евробет, и други Многократно са възпрепятствани голям брой оператори от издаване на
хазартни лицензи в България (б.а. - такива са случаите с Betfair, Betstars, Novibet, и др.). Тази порочна процедура би трябвало да бъде веднъж вечно прекъсната и страната е належащо да се намеси уверено.

120 страници е настояването за екстрадиция на Божков, преведено е на арабски и до дни го пращат в ОАЕ

Към момента е ясно, че Божков е арестуван в Обединените арабски емирства, а през днешния ден се разбра, че настояването за екстрадиция на Божков е преведено на арабски и до дни ще бъде изпратено в ОАЕ. Към момента на Божков са повдигнати седем обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и още две действия. Освен това е и разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР