Бизнесменът и фитнес експерт Илиян Найденов сключи брак с Мис

...
Бизнесменът и фитнес експерт Илиян Найденов сключи брак с Мис
Коментари Харесай

Бившият на Джулката: Никога не съм й изневерявал! За 4 месеца само 2 пъти дойде да види сина си

Бизнесменът и фитнес специалист Илиян Найденов подписа брак с Мис Силикон Джулиана Гани в края на 2019-а, през 2020-а се роди синът им, а  година и половина по-късно фамилното благополучие завърши. В момента двамата съпрузи са в процедура на бракоразвод, като на 15 март Темида присъди родителските права за дребния Давид на баща му. До решението на съда се стигна след авансово уговорено съглашение.

„ Уикенд ” се свърза Илиян и го разпита за сагата му с едрогърдата моделка. Пред репортерския ни микрофон той разкри в детайли по какъв начин е съумял да се пребори за попечителството на детето и отхвърли да има нова жена до себе си.

- Илиян, на 15 март спечелихте делото за настойничество за 2-годишния ви наследник Давид. Майка му Джулиана Гани по какъв начин одобри решението на съда?
- Делото прочете, както би трябвало. Четири месеца след „ обществената ни разлъка ” Джулиана се съгласи на конвенция и откри своите претекстове. Явно реши, че е по-добре за нея детето да остане при мен. И двамата отидохме на делото в съда с ясната настройка и авансово утвърденото съглашение, че правата за сина ни Давид ще бъдат мои, че детето ще пораства при мен. Джулиана ще може да вижда детето два уикенда в месеца. Голям анализатор съм и не е инцидентно, че реализирах победа в съда и съм настойник на Давид. Моето безмълвие постоянно е било доста рисково. Безспорен факт е, че завоювах най-важното за мен – получих родителските права. Не беше нужно да се извинявам и да изяснявам.

- Каква прехрана ще получавате за сина ви?

- Не съм претендирал никаква прехрана от Джулиана, само че съдът задължава при подписване на съглашение за наставнически права да се изисква и изплаща такава. Сумата е доста дребна, равнява се на една четвърт от минималната работна заплата.

- Ако Джулиана не ви я изплаща постоянно, ще си търсите ли правата в съда?

- Не, въобще нямам такова желание. За мен е значимо през времето, в което детето посещава майка си, да се усеща добре. За да е добре Давид, Джулиана би трябвало да е прочувствено постоянна и да нямаме ненавист и пререкания между тях.

- Какво направихте, с цел да избегнете пререкания с Джулиана Гани?

- Опитах се неведнъж да се разберем. Адвокатът ми към този момент едвам устояваше на опитите ни за уреждане. Няколко пъти се събирахме с нея в адвокатската фирма и обсъждахме, само че все не се стигаше до единодушие. Не мога да кажа за какво тя не склони по-рано, само че след това одобри съглашението.

- Кой от двама ви с Джулиана подаде желае за установяване на настойничество?

- Аз посредством юристите си. Подал съм и документи за бракоразвод. Още един път ще идем в съда, с цел да се разведем по взаимно единодушие. Нямам самообладание да се разтрогне бракът ни, а мисля, че и Джулиана. В моя живот най-важното е синът ни Давид.

- След „ обществената ви разлъка ”, както самичък се изразихте, Давид заживя с вас. Майка му виждала ли го е през това време? Получавал ли сте финансова помощ от Джулиана за детето?

- Тя два пъти е виждала Давид, откогато ескалира в медиите нашата разлъка. Никога и по никакъв метод не съм я възпрял да се среща с детето си. Можеше да пристигна, когато реши, когато и да е на денонощието. Единственото ми изискване към нея беше да вижда сина ни единствено у дома, с цел да не се нарушава неговата рутина, метода му на живот. Исках да съм спокоен, че няма да се случат всякакви мелодрами, опити да ми лишават детето и така нататък Никакви опити за финансово подкрепяне на Давид от страна на Джулиана не е имало през тези месеци.

- Джулиана твърдеше, че сте отвел детето в Монтана...

- (Смее се.) Това не е правилно. И сега сме в София, Давид живее в столицата, откогато е роден. Той продължава да върви и в частната детска ясла, която посещаваше още преди започването на цялата мелодрама с раздялата ни с Джулиана. През уикендите двамата със сина ми вървим в родната ми Монтана. Там е фамилията ми, а имам и бизнес в града. Заявявам изрично, че през четирите месеца в никакъв случай не съм попречил Джулиана да вижда детето!

- Частните детски ясли са много скъпи. Трудно ли ви е да плащате таксата?

- Не. Никога не съм парадирал с нищо и съм избягвал да споделям в обществената мрежа персонална информация за живота си. Колкото и да съм изглеждал като някакъв клоун около целия цирк и гласност, аз съм човек, работещ извънредно доста. Благодаря на Господ за бизнесите, които имам, и които към този момент са сполучливи. Има годишни данъчни заявления, в които може да се ревизира коя компания какви приходи има, какви налози заплаща към хазната.

- Дома, в който сте живял с Джулиана, ли населявате със сина ви сега?

- Не. Още като се разигра цялата мелодрама с нашата разлъка, реагирах незабавно. Двамата с Давид се преместихме на друго място. Живот и здраве, след 2 години ще бъдат подготвени и двете жилища, които съм закупил за мен и детето.

- След като се преместихте с Давид в друго жилище, той пита ли къде е майка му? Плаче ли за нея?

- Не желая да бъда свръхкатегоричен, само че още от самото раждане Давид има доста мощна връзка с мен - може би по мъжки. Пита за майка си и това е разбираемо, а аз му споделям, че сега тя работи и е доста заета. По никакъв метод не се пробвам да основа неприязън у него към нея.

- Джулиана Гани къде живее?

- Нямам визия, а и почтено да ви кажа, не ме интересува. Доколкото съм осведомен, не е в София.

- Докато живеехте дружно с Джулиана, кой устояваше фамилията?

- Винаги, когато съм бил във връзка, съм давал всичко от себе си. Не манифестирам с финансово положение, само че считам, че съм достигнал равнище, в което мога да осигуря прекрасен живот за обичаните си хора. В момента Давид е моето семейство. Джулиана също има свои приходи, без значение какви са, какъв брой са и от кое място идват. Не мога да кажа, че до момента в който сме били дружно, аз съм покривал всички разноски, в това число и нейните. Основно аз устоях фамилията, само че не напълно.

- Бихте ли прецизирал с какъв тъкмо бизнес се занимавате?

- Както в живота, по този начин и в бизнеса съм извънреден пълководец. От ранна възраст имах огромен шанс и се сблъсках с доста сполучливи хора, които ми посочваха пътя и ме учеха години наред. Единият ми бизнес е произвеждане и търговия с билки. Другият са фитнес центрове. Има и още няколко по-дребни неща, които ми носят някакви приходи.

- Появи ли се нова жена в живота ви?

- Това много се дъвче в последно време. След всяко пиянство на кафе с жена -  без значение дали е другарка от детството или дама, с която съм на служебна среща, се пускаше публикация, че сме в интимни връзки. Не, няма жена в живота ми!

- В края на предходната година Джулиана Гани ви упрекна в невярност, разгласява и ваш абсурден чат със студентка...

- Във всички изказвания на Джулиана за нашата разлъка и връзката ни преди този момент - по отношение на финансовите връзки, няма и 1% истина. Дори мислех да застана пред детектор на лъжата, в случай че не бяхме стигнали до съглашение с нея за сина ни и съдът не беше отсъдил Давид да остане при мен. Заявявам най-отговорно, че от началото на връзката ми с Джулиана Гани не съм изневерявал, не съм имал интимни връзки с други дами. Не моя невярност е повода да се разделим.

- А каква е повода?

- Причината породи доста по-отдавна. Постановката на Джулиана беше недообмислена. Явно проектът й е бил да излезе, да каже и покаже нещо и да ме остави надали не в небрано лозе. Да, но не! Оказа се, че лозето е обрано, когато разгласих записите - дребна част от многочислените доказателствата, които имам. Фактическите аргументи за нашата разлъка породиха доста по-рано от обществения цирк на Джулиана. С цел да опазя и да запазя и след раздялата ни Давид при себе си, останах с нея, до момента в който не се обезпеча с доказателства. Видя се, че краят на нашите връзки е пристигнал, откакто тя измисли публикуването на „ скандалният ми чат ”, както й от обясненията й против мен в медиите.

- Защо не се защитихте тогава?

- Замълчах си, мъж на достойнството съм. Дадох заричане, че в случай че детето остане при мен, няма да уточнявам и споделям, каквото и да било, обвързвано с нещата от връзката ни с Джулиана, действителните аргументи за раздялата, кавгите и проблемите, които сме имали. Постигнах си задачата и детето е при мен. Нямам желание да атакувам и да влизам по някакъв метод във война с другата страна.

- Да, само че чатът със студентката е ваш...

- Много внимателен човек съм и с положителни познати. Имам мощно развито шесто възприятие и инстинкт за самозапазване. Когато споделям с някого, бързо отвръщам. Още до момента в който си пишех с въпросното сякаш момиче, получих информация, че номерът е на мъж, а не на жена. Знаех, че не си пиша с действителен човек. Същият ден се бяха случили и всякакви други условия, които ме ядосаха... Вече бях изтощен и не желаех да бъда повече с Джулиана, беше ми писнало. Осъзнавайки, че съм подготвен да сложа завършек на нашите връзки и знаейки къде отива моето известие, просто се майтапех.

- Каква въпреки всичко е повода за раздялата ви с Джулиана Гани?

- Причината няма да бъде издадена. Държа да запазя тази информация в загадка. Целта ми е детето ми да бъде умерено и щастливо - единствено това ме интересува. Проблемите и фактическата разлъка сред мен и Джулиана Гани са факт много преди времето, в което тя им даде гласност.

- А по кое време усетихте, че връзките ви с Джулиана са завършили?

- Усетих го внезапно през лятото на 2021-ва. Направих опит да беседваме и бях безапелационен, че желая синът ни да остане при мен. Тогава тя сподели, че такова нещо нямало по какъв начин да се случи - съдът постоянно давал детето на майката. Това ме накара да се обезпеча по някакъв метод, с цел да мога да повеждам борбата за Давид.

- Явно разполагате с някакви съществени доказателства... Това ли е повода Джулиана да се съгласи на съглашение?

- Бях квалифициран за всичко... В деня на делото ни за настойничество имах готови доказателства и очевидци, които чакаха покрай съда. Ако се беше наложило, щяха да се отзоват незабавно. Направих всичко належащо, с цел да запазя детето при себе си. Това не беше загадка и за отсрещната страна. Отидох на съвещанието на съда с най-хубави планове - да се разберем и споразумеем като цивилизовани хора, искащи най-хубавото за детето им. Каква е била мотивацията на Джулиана, не мога да кажа.

- Ако Давид беше оставен да живее при Джулиана…

- Нямаше да се откажа, до момента в който не реализира задачата си - Давид да е при мен. Ако не е с мен, съм в положение поради него да дремя на прага на дома, в който той живее. Смисълът на живота ми е единствено и само синът ми. Детето ми е главен приоритет.

- Кога ще бъде делото ви за бракоразвод?

- Не знам. Нямам мотив за терзание по отношение на делото за бракоразвод. И двамата с Джулиана нямаме самообладание бракът ни да завърши.

- Очаквате ли Джулиана Гани да продължи с нападките против вас?

- Там нещата са непредвидими и не мога да дам безапелационна прогноза. Смятам въпреки всичко, че няма да има нападки - по ред аргументи.

- Кога видяхте за финален път Джулиана? Приятелят й наоколо ли беше?

- Видяхме се с нея в съда. Присъстваха и юристите ни. Приятелят й не беше там. Няколко дни преди делото за настойничество се чухме и дообсъдихме, че отиваме в съда и подписваме съглашението.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР