Бизнесменът Хънтър Байдън, който е и син на президента на

...
Бизнесменът Хънтър Байдън, който е и син на президента на
Коментари Харесай

Хънтър Байдън се появи изненадващо на изслушването на Камарата на представителите

Бизнесменът Хънтър Байдън , който е и наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, се появи изненадващо на чуване в Комитета за контрол на Камарата на представителите. То беше планувано за през днешния ден според резолюция, която го упреква в пренебрежение към Конгреса, оповестява Reuters.

Изслушването се състоя във федералния областен съд в Лос Анджелис, щата Калифорния. То е по дело за укриване на $1,4 $. Обвиненията обгръщат девет пункта, в това число неплащане на данъци; и подправена или лъжлива данъчна декларация.

53-годишният Хънтър влезе в залата, в която се организираше чуването, без да приказва с кореспонденти. Той седеше безшумно до юриста си, прецизират от Reuters.

Припомняме, че в средата на декември резолюцията, която е част от процеса за импийчмънт на президента на Съединени американски щати, беше подкрепена от 221 конгресмени, а 212 гласоподаваха срещу нея.

Припомняме, че през 2018 година Хънтър Байдън бе упрекнат в неистина при закупуване на револвер през 2018 година , който е държал към 11 дни. Тогава е бил подвластен от опиати, само че е излъгал за това при попълването на нужните документи. През октомври, той се разгласи за почтен по това дело.

През юли 2023 година, той се призна

Скандалите към Хънтър Байдън бяха употребявани от републиканците обвинявания в корупция. Правните му проблеми са доста, свързани с закононарушения за данъчното облагане и нелегално владение на огнестрелно оръжие.

Мнозинството гласоподаватели в Съединени американски щати смятат, че следствието за импийчмънт против президента Джо , а не като несправедлива политическа офанзива. Това демонстрираха резултатите от скорошно изследване на публичното мнение, оповестено от ABC News и Washington Post.

Тогава някогашният президент Доналд Тръмп съобщи, че изказванията за присъединяване на Хънтър Байдън в противозаконни покупко-продажби с украинска компания са
 Хънтър Байдън се явява пред съда на 11 януари
Хънтър Байдън се явява пред съда на 11 януари

По делото за укриване на налози за 1,4 милиона долара
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР