Бизнесменът Александър Ваклин, заради когото бившата кметица на район Младост

...
Бизнесменът Александър Ваклин, заради когото бившата кметица на район Младост
Коментари Харесай

Александър Ваклин мънка за ареста на Иванчева, но съвестта му e чиста

Бизнесменът Александър Ваклин, поради който някогашната кметица на регион Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова, както и някогашният кмет Петър Дюлгеров, са на подсъдимата пейка, съобщи в предаването „ Тази събота ”, че не го интересува на какъв брой години ще бъдат наказани те, а това дали администрацията ще стартира да работи в полза на жителите.
Не се познавал с политици и не ходил по скъпи заведения за хранене, твърди той, макар че в общественото пространство се появи информация, че е човек на ГЕРБ.

Той се показа като предприемач, който е добре осведомен с работата на администрацията, само че все пак не е знаел да се обърне към основния проектант на София, който да задължи Десислава Иванчева да извърши настояването му, което стана причина за арестуването й.

Дали нещо не тежи на съвестта на предприемача, тъй като отговорите му на въпросите на водещата, не звучаха твърдо и изрично? По същия метод не звучеше и пред Сашо Диков по телевизия „ Евроком”, където въпросите на журналиста останаха да висят във въздуха. Най-вероятно предприемачът ще изясни неловкото си държане пред камери с неналичието на опит и обзелото го терзание, че го гледа цяла България.

Ваклин като че ли не посмя да даде оценка на арестите на предприемачи в последните дни. На въпрос дали е обикновено богатите хора да държат пари в кутия за обувки, той отговори: „ Различните бизнеси са доста различни” и добави, че не познава в елементи случаите, поради което не желае да разяснява.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР