Бизнесменът Александър Сталийски, за когото вчера , не се е

...
Бизнесменът Александър Сталийски, за когото вчера , не се е
Коментари Харесай

Сталийски не прие поканата на bTV, но прати право на отговор

Бизнесменът Александър Сталийски, за който през вчерашния ден, не се е възползвал от отправената му покана от медията, само че вместо това е изпратил Право на отговор.

Поводът е проблем с ресторант „ 101 “ в комплекс Дианабад, стопанисван от компания, която се свързва със Сталийски. Василев изясни, че в края на месец март са направили оглед на спортната база в комплекс „ Дианабад “, където са открили нелегално строителство, за което са подали сигнал до ДНСК. По думите на Василев, Тошко Йорданов му е споделил да остави заведението на мира.

„ Пич, Дългият ме праща. Недей праща хора в ресторанта, с цел да не хвърляме напрежение върху Гроздан Караджов. “, сподели през вчерашния ден Василев. Водещият на bTV Златимир Йочев попита Василев дали не се е " разхождал надменно из ресторанта ", а спортният министър сподели, че от заведението са закачили неговата фотография в тоалетните.

Спортната база " Дианабад " е едно от местата, в които, до момента в който Борисов беше министър председател, постоянно ходеше, а по входовете на комплекса се разполагаха полицейски патрули. Самият Сталийски е част от групата на така наречен " Котараци " - близки до Борисов предприемачи.

" Във връзка с многократното потребление на моето име, в подтекста на политически спекулации, бих желал да кажа следното: Не познавам господин Станислав Трифонов и господин Тошко Йорданов и нямам никакви взаимоотношения с тях. Не познавам господин Кирил Петков и господин Радостин Василев и нямам никакви взаимоотношения с тях. ", написа Сталийски

До момента не беше излизала информация, че Сталийски работи с Има Такъв Народ. За свързващо звено сред ГЕРБ и Има Такъв Народ в последните дни се сочи Орлин Алексиев, някогашен ръководител на бюджетна комисия в СОС.

" Повече от 10 години разнообразни политици използват името Александър Сталийски за реализиране на политически цели посредством мятане на несъстоятелни изказвания в медийното пространство, за което повеждам правосъдни каузи и няма да спра да го върша.

Относно спекулациите, че съм притежател на ресторанта, бих желал да уточня, че аз навестявам постоянно това заведение, както и доста други в качеството си на клиент. ", приключва Сталийски.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР