Бизнесменът Александър Младенов е новият ерген на България. Момъкът е

...
Бизнесменът Александър Младенов е новият ерген на България. Момъкът е
Коментари Харесай

Блян за златотърсачките: Новият Ерген“ е баровец, има над 20 милиона лева

Бизнесменът Александър Младенов е новият „ ерген ” на България. Момъкът е млад, богат и сполучлив – все качества, които неудържимо притеглят родните златотърсачки. „ Уикенд ” написа, че Алек, както обича да го назовават, е под 30 години, само че не желае да подчертава на годините си, с цел да не се тормозят да се борят за сърцето му по-възрастни дами.

Младенов е измежду съумелите млади бизнесмени в България, който развива своя бизнес освен у нас, само че и в Европа. Амбициран да трансформира компанията си в международна марка, той не се опасява да взима решения и има вяра, че с цел да успееш, би трябвало да рискуваш. Алек има вродени лидерски качества, знае какво желае, обича бързите скорости и мощните чувства, само че е изправен пред следващото мощно предизвикателство в живота си – да откри своята дама, с която да показа триумфите си и да сътвори семейство. Според осведомени персоналното му положение се прави оценка на над 20 милиона лв..



„ За себе си знам, че съм благополучен човек, и желая хората да ме възприемат по този начин. „ Този е сполучлив или е постигнал доста ” – това са единствено думи напразно, в случай че няма с кого да споделиш триумфите и приключенията в живота. Вярвам в огромната обич и нямам самообладание да те опозная. Да стартираме по този начин – аз съм Алек ”, декларира в първия промо клип предприемачът.

Новият „ ерген “ на България има доста и разнообразни ползи и занимания, обича доста да пътува във и отвън страната ни, само че в графика му постоянно има място за огромното му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че притегля дамите като магнит, той не харесва мимолетните връзки, защото за него фамилията е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, Алек желае да се увери, че е намерил вярната жена, която да споделя светогледа и разбиранията му.

Младежът е харизматичен и незабавно завоюва интереса на куп дами, които към този момент са подали своите кандидатури за присъединяване в шоуто. В интернет към този момент го дефинираха като двойник на турския артист Къванч Татлъту. Двамата в действителност имат огромна аналогия с русите си коси и светли очи. Младенов има сходства и със своя адаш – дизайнерът Александър Ковачев, който е половинка на синоптичката Гери Малкоданска.

Според слуховете новият сезон на „ Ергенът “ няма да се снима в Турция, както беше до момента. Новата локация е Гърция, само че към момента не се знае къде тъкмо ще се организират фотосите. Със сигурност участничките и „ Ергенът ” още веднъж ще се радват на разкош. Предните две издания на „ Ергенът “ бяха снимани в Турция. Вторият сезон бе в Бодрум, а първият бе в частен първокласен комплекс Гьокче Джемиле, наоколо до град Фетхие.

В момента тече кастингът за третия „ Ерген “. Стартът му бе даден още преди да изтече вторият сезон. Интересът към него от страна на дамите е голям. Заявка да взе участие даде и Благой Георгиев. Джизъса няколко пъти съобщи, че желае да влезе в обувките на пианиста Евгени и мачото Виктор в третия сезон на едно от най-гледаните излъчвания у нас. „ Защо да не стана Ергенът?! Бих взел участие. Това си е предизвикателство “, самопредложи се на няколко пъти в тв изяви и изявленията някогашният футболист, само че продуцентите отрязаха мераците му тъй като не дава отговор на критериите. Те са известни –да не се е женил преди този момент и да няма деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР