Бизнесмен с прякор Еврото е избягал от полицията по време

...
Бизнесмен с прякор Еврото е избягал от полицията по време
Коментари Харесай

Истински екшън: През таен тунел зад камина в Драгалевци Пепи Еврото избягал като Ел Чапо!

Бизнесмен с прякор Еврото е избягал от полицията по време намащабна профилирана акция в София, извършена по предписание на Софийската градска прокуратура. Той е употребявал под земята тунел, с цел да се измъкне от ресторант „ Келари “ в Драгалевци.

Според информация на Нова телевизия се ревизира връзка с убития преди дни в ЮАР предприемач Красимир Каменов - Къро. По-късно пък от Министерство на вътрешните работи оповестиха Петьо Петров, някогашен началник на столичното разследване, за търсене.

Изолация

Ресторант „ Келари “ на бул. „ Черни връх “ публично е благосъстоятелност на гърци. Заведението обаче е споменавано в диалозите на Къро, публикувани наскоро от прокуратурата. Във въпросния ресторант имало скришен тунел, който водел към прилежащ парцел.

Зад камината пък се намирала стая с изолираност срещу подслушване, където предприемачи и политици си правели срещи, с цел да не им се записват диалозите, твърди „ Телеграф “.

Скандал Що се отнася до предприемача с прякор Еврото, информация в интернет сочи някогашния следовател Петьо Петров, чието име пък се свързва със абсурда „ Осемте джуджета “. Прийомът с тайните тунели пък е запазена марка на наркобароните от Латинска Америка. Мексиканският наркотрафикант Хоакин Гусман - Ел Чапо избяга през тунел от пандиза в Мексико през 2015 година, преди да бъде хванат наново и да бъде екстрадиран в Съединени американски щати.

Преди няколко дни пък медиите получиха от неизвестен мейл фотоси на ресторанта „ Осемте джуджета “, на които се вижда по какъв начин шефът на националното разследване Борислав Сарафов се среща с Петьо Петров. СамиятСарафов съобщи, че фотосите са от остаряла среща и провидя скрит план против себе си от страна на основния прокурор Иван Гешев и негова “частна шпионска конструкция ”, която събира компромати против лица за напън.

„ Има ясни данни за спор сред починалия Красимир Каменов - Къро, само че би трябвало да се изяснят редица условия, преди да се вършат заключения “, разяснява пък вътрешният министър Иван Демерджиев. „ Името на Петър Петров - Еврото също е било в листата с имена, споменавани при инспекциите “, удостовери той, само че посъветва да се търси прокуратурата за повече въпроси.

Междувременно стана ясно, чеМВР изпраща собствен чиновник за ЮАР по отношение на убийството на Къро, както и за това от 2018 година на фамилията Анджело и Неси Димови./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР