Бизнесмен от Саудитска Арабия е предложил умопомрачителната сума от 2,66

...
Бизнесмен от Саудитска Арабия е предложил умопомрачителната сума от 2,66
Коментари Харесай

Саудитец дава 2,66 млн. долара, за да се види лично с Кристиано и Меси

Бизнесмен от Саудитска Арабия е предложил умопомрачителната сума от 2,66 млн. $ за специфичен билет, който би му дал правото да се срещне персонално с Кристиано Роналдо и Лионел Меси, оповестява “Ройтерс ”. На 19 януари в Рияд ще се организира контрола сред Пари Сен Жермен и събирателен отбор от двата най-силни състава от локалното състезание - Ал Хилал и Ал Насър. Очакванията са тъкмо в този двубой дебют за Ал Насър да запише Роналдо.

Споменатият паралия се споделя Мушреф Ал Гамди, като с това извънредно предложение той взе участие в аукцион за билет, наименуван “Извън визиите ”. Това е ВИП пропуск, който дава опция на притежателя му да участва на самия терен за церемонията по награждаването на спечелилия в мача, както и да посети съблекалните на двата тима, където той би могъл да се срещне със самите футболисти на двата тима, измежду които би трябвало да са Лео и Кристиано.

Въпросният предприемач е притежател на локална компания за недвижими парцели - AqarOne.

Наддаването за този специфичен билет завършва на 17 януари.
 Бащата на Меси в Саудитска Арабия, с цел да договаря за галактически контракт? Бащата на Меси в Саудитска Арабия, с цел да договаря за галактически контракт?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР