Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на наградата “Мисис България, се е

...
Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на наградата “Мисис България, се е
Коментари Харесай

Мисис България си напомпа джуките за пети път

Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на премията “Мисис България ", се е подложила на пета поредна процедура за увеличение на устните. Тя споделя, че е имала четири несполучливи интервенции. Финалната й корекция е дело на доктор Алит Керимов, приключил в Лондон.

“Имах проблем - миграция на поставения филър, липса на положителни линии при построяването на силует, неправилна форма, наподобяваща патешка уста… Докторът съумя да се оправи с всичките недостатъци, употребявайки един от най-прочутите и мечтани способи. Техниката е известна по целия свят, това е Butterfly lips. Страхувам се от болката и за първи път мога да кажа, че не усетих нищо ", разкрива брюнетката.

Валери не издава каква и общата сума за предходните четири на брой интервенции. Сигурно е обаче, че става дума за 2000-3000 лв.. “Не съм от дамите, които прикриват години и интервенции. Не мога да кажа - не съм си правила устни, когато е видно, нито да отрека, че имам силиконови импланти при толкоз огромна гръдна обиколка. На мнение съм, че хората ценят повече истината. Изкуственият и скришен живот към този момент не са на мода ", споделя миската, съобщи " Телеграф ".

Интересна детайлност е, че от месеци насам тя живее в България. Причина за това са телевизионните й изяви като водеща на предаване за киберсигурност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР