Бизнесдамата Стояна Нацева получи поредното признание за постиженията си. Този

...
Бизнесдамата Стояна Нацева получи поредното признание за постиженията си. Този
Коментари Харесай

Стояна Нацева с международна бизнес награда за „Менторство и обучения за личностно и бизнес израстване“ от „Grand Prize Universe”

Бизнесдамата Стояна Нацева получи следващото самопризнание за достиженията си. Този път оценката идва от „ Grand Prize Universe ” – едни от най авторитетните интернационалните награди, които се раздават годишно за световни и предприемачески достижения. 

На обилна гала във Виена, събрала сполучливи хора на бизнеса от целия свят,  преди дни, Стояна Нацева получи премия от  „ Grand Prize Universe ” в категорията за „ Менторство и образования за личностно и бизнес израстване “.



Бизнесдамата показа насладата си от оценката с хилядите си почитатели в обществените мрежи.

„ Скъпи другари, споделям с вас моменти от награждаването ми през вчерашния ден във Виена с високия интернационален приз GRAND PRIZE UNIVERSE 2022 за достижения в Менторство, личностно и бизнес развиване и образование за основаването на неповторимия ми патентован способ DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING AND CONSTELLATIONS “, написа Нацева.

Стояна Нацева е специалист в систематичното развиване на личността и Бизнеса, създател на 10 книги бестселъри, продадени в над 55000 и е основател на модерната компания  , която провежда образования за личностното и бизнес израстване и е притежател на влиятелната премия Компания на годината 2022 в категория Обучения личностно и бизнес развиване.



Стояна има дипломи, документи и квалификации в НЛП, Системни констелации, Бизнес треньор, Лайф и Бизнес коуч по интернационалните стандарти, Бизнес Ментор по интернационалните стандарти, Ериксонова внушаемост, Следдипломна подготовка Психолог и други, като повече от 25 години учи всички съществуващи системи на приложната логика на психиката в света. На базата на тези скъпи знания през 2021 записва и патентова като европейска запазена марка своя  способ на преподаване DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING AND CONSTELLATIONS ( Метод на директните промени- коучинг и констелации). По този способ над 1000 треньора от целия свят практикуват и оказват помощ на хората. Над 20000 индивида от целия свят са минали 50 неповторими обучителни стратегии по метода. Точно този способ и образованията по него, в това число и менторските й стратегии й донесоха това високо интернационално отличие PRIZE UNIVERSE 2022 в категория Менторство и образования личностно и бизнес израстване.

Стояна също по този начин е и носителка е на купата Мисис Бизнес 2021, както и огромната премия Бизнес дама на 2022 година присъдена й от Дамски клуб Бизнес на високи токчета.



Тази година е отличена и като ДАМА на 2022г категория БУДИТЕЛ  и с високия приз ПЪРВА ДАМА МЕНТОР БИЗНЕС ИЗРАСТВАНЕ 2022

Стояна е основател и ръководител на Международната Професионална Асоциация на терапевти и треньори личностно развиване с над 250 члена от 10 страни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР