Бизнесдамата Марта Стюарт записа името си в историята като най-възрастния

...
Бизнесдамата Марта Стюарт записа името си в историята като най-възрастния
Коментари Харесай

Секси на 81 по бански: Марта Стюарт изглежда зашеметяващо за историческа корица на списание

Бизнесдамата Марта Стюарт записа името си в историята като най-възрастния модел на бански костюми, снимал се за корица на списание Sports Illustrated .

81-годишната телевизионна звезда и бизнесмен краси една от общо четирите корици на новия брой на изданието дружно с Меган Фокс, Брукс Нейдър и Ким Петрас. За фотосесията Стюарт театралничи на красиви места в Доминиканската република , носейки разнообразни бански костюми.



„ Харесвам тази фотография “, сподели Стюарт за фрагмента от корицата си, когато я разкри в телевизионното предаване Today по NBC в понеделник.

„ Когато чух, че ще бъда на корицата на броя на Sports Illustrated, отдаден на бански костюми, си помислих: „ О, това е доста добре, считам, че ще бъда най-възрастният човек, който в миналото е бил на корицата на Sports Illustrated. А аз не мисля изключително за възрастта, само че си помислих, че това е нещо историческо. “



Пред Марта Стюарт споделя, че признанието да бъде измежду страниците на броя е значимо освен за самата нея, само че и за всяка жена .

„ Важно е да устоите на провокациите, без значение дали са провокации пред хубостта, интелекта или даже филантропски провокации “, споделя тя. „ Да мога да се изправя и да го направя е толкоз занимателно за мен! И това е реализиране на нещо, което не всеки би постигнал. “

Снимките на Стюарт за Sports Illustrated са снимани от фотографа Рувен Афанадор, който е правил фотоси на бизнесдамата през 90-те години за нейното лично лайфстал списание Martha Stewart Living – факт, който оказва помощ на Марта да се усеща по-комфортно пред обектива.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР