Бизнесдамата и съпруга на милионера Николай Банев – Евгения, е

...
Бизнесдамата и съпруга на милионера Николай Банев – Евгения, е
Коментари Харесай

Срам и позор! Детската градина „Палави крачета” осъди Евгения Банева, милионерката е дръзнала да...

Бизнесдамата и брачна половинка на милионера Николай Банев – Евгения, е наказана от Градския съд да заплати 705 лв. и 30 стотинки. Символичната сума са такси за детска градина на близнаците й Изабела и Мартин, твърди " Уикенд ".
На фона на големите искания, които госпожата показва непрестанно, историята с неплатената забавачка звучи в действителност неуместно. Какво са за Банева, която се хвали, че единствено дрешникът й е колкото футболно игрище, някакви си 700 лв..

Децата на видния приватизатор Николай Банев са записани в реномираната частна градина „ Палави крачета”. В контракта със заведението педантично са регламентирани таксите за развъждане на наследниците - 580 лв. за едното детенце и 520 лв. за другото. Отбелязано е също, че в случай че децата отсъстват през юли и август, се заплаща на половина.

През лятото на 2014 година Мартин и Изабела са изпратени на море. Отсъстват от 16 юни до 30 септември и майка им взема решение да спести парите за градина. От „ Палави крачета” обаче упорстват да получат сумата според контракта. След като Банева отхвърля, от градината завеждат дело . То стартира през 2015 година и завършва в края на 2017г., само че тази дълготрайност надали е изненада - по този начин се движат и вземат решение у нас правосъдните процеси.

В Софийския областен съд пресмятат, че Евгения Банева дължи 522 лв.. От забавачката апелират и Градският съд наскоро се е произнесъл, че милионерката би трябвало да заплати и още 183,30 лв., плюс лихвите върху тези суми. Така Банева ще би трябвало да се бръкне с общо 705,30 лв..

Все отново е предходна фино, тъй като от „ Детски свят Бояна”, компанията която стои зад „ Палави крачета”, са имали искания за 3306 лв. . Съдът обаче е решил, че толкоз пари е безпричинно да се желаят. Сега Евгения, с изключение на въпросните 705,30 лв., ще би трябвало да заплати и лихви, а също и правосъдни разноски за делата, като общо това ще излезе към 1000 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР