Бизнесът на Ани Цолова е пред фалит покрай пандемията, писа

...
Бизнесът на Ани Цолова е пред фалит покрай пандемията, писа
Коментари Харесай

Изненада: Ани Цолова е пред фалит, пак сменя професията

Бизнесът на Ани Цолова е пред банкрут около пандемията, писа „ Уикенд ”. Бившата тв звезда е толкоз съществено закъсала за клиенти във компанията, която отвори доскоро повече от 3 години, че е решила да се насочи към нова специалност. Тя е почнала да озвучава аудио книги.

Наскоро компанията, в която Ани е сключила контракт за озвучаване на книги, пусна реклама с лицето на някогашната партньорка на Виктор Николаев в „ Здравей, България ”. Във видеото тя прочита няколко реда от книгата, приканвайки хората да си купят целия запис. Бившата тв звезда се оправя сносно с озвучаването. Не може да се каже, че е на равнището на примера в тази специалност в страната ни – актрисата Гергана Стоянова, само че с още малко подготовки може и да я доближи. Още като журналистка Цолова е получавала награди за правоговор и отлична дикция. Сега още веднъж залага на това свое качество в опит да свърже двата края.

Бизнесът на звездата от много време буксува. В края на 2018 година водещата сътвори компания, в която да образова хората по какъв начин да се държат пред камера, по какъв начин да дават изявленията и по какъв начин да вършат сполучливи презентации. В портфолиото й мога да се видят имената на доста огромни компании, които обаче най-малко от към година не са търсили услугите на новата бизнесдама. От месеци тя не организира образования, настояват осведомени. Заради рецесията към пандемията последното, което компаниите вършат, е да образоват фрагментите си по какъв начин да дават изявленията и да вършат презентации. Това са първите разноски, които са орязани от бюджетите им още на старта на пандемията през март предходната година. Оттогава до момента Ани Цолова мъчно се справяла с парите. В опит да подсети за себе си тя даде преди няколко месеца огромно тв изявление, само че това не й е помогнало да закрепи ситуацията.

В последна сметка Цолова се разровила за спомагателни задължения. Един от тях е четенето на аудио книги, което в последно време е доста известно измежду звездите. До момента са го правили само артисти, а водещата е първата дама отвън тази специалност, която застава пред микрофона, с цел да запише цялостен разказ. 
   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР