Бизнесът може да бъде успешен, само когато прилага силни социални

...
Бизнесът може да бъде успешен, само когато прилага силни социални
Коментари Харесай

Румен Радев: Бизнесът може да е успешен, само когато прилага силни социални политики

Бизнесът може да бъде сполучлив, единствено когато ползва мощни обществени политики в грижата за чиновниците и когато всеки от тях се усеща добре. Това съобщи президентът Румен Радев в Севлиево , където взе участие в отбелязването на 90 години от основаването на „ Идеал Стандарт Видима „. Сред участниците в събитието бяха кметът на Община Севлиево Иван Иванов и регионалният шеф на област Габрово Мария Башева. Държавният глава бе придружаван от своята брачна половинка Десислава Радева.

Продължавайте да вършиме по този начин, че младежите на Севлиево и района да остават тук, а не да търсят прехранване в други градове и страни „, съобщи президентът и уточни, че „ Идеал Стандарт – Видима “ дава образец с поддръжката , която оказва на младежите в района за тяхното обучение и развиване.

В рамките на събитието на президента бе връчен юбилеен почетен знак – 90 години „ Идеал Стандарт – Видима “. Държавният глава прегледа индустриалната база на завода за произвеждане на санитарна арматура, след което организира среща с управлението на компанията .

Петровден в България: Обичаи, обичаи и символика

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР