"Бизнесът е в шок от това управление."Това каза пред Десислава

...
"Бизнесът е в шок от това управление."Това каза пред Десислава
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Защо българите плащат с 30% по-скъп газ отново от Русия?

"Бизнесът е в потрес от това ръководство. "

Това сподели пред Десислава Атанасова от ГЕРБ

"Г-н Настимир Ананиев беше в ръководството на ГЕРБ от Реформаторския блок. И добре, че се влачеше по стомах, та да му научат името. Този ли човек ще ми приказва за правда и правов ред. Да, ние сме задоволени, че правовата страна реагира съответно ", разяснява пред Атанасова.

"Кирил Петков с неистина стана министър-председател - конституционният съд ги шамароса. Бизнесът е в потрес от това ръководство. Погледнете им законодателството ", сподели тя.

"Защо българите заплащат с 30% по-скъп газ още веднъж от Русия? Защо по този начин лицемерно изпращахме оръжия на Украйна? ", недоумява Атанасова.

"ГЕРБ сме си осъзнали грешките и няма защо да се простим ", безапелационна е тя.

"ГЕРБ не е в ръководството от година и половина. Ако имаше нещо нелегално, Бойко Рашков имаше целия запас да го извади ", уточни острието на опозицията.

"Продължавам смяната " (ПП) би трябвало да разчетат апела на българските жители - кой да ръководи, тъй като аз съм уверена, че ние ще сме първа политическа мощ ", съобщи Атанасова и добави:

"ГЕРБ постоянно имаме стратегия, когато управляваме в коалиция. Имаме ясни цели. Ако техния интерес е същия като нашия - добре са пристигнали "

"Ние можем да вземаме надпартийни решения. Отдавна знаем какво е ръководство и отговорност. Не мога да кажа дали ще седнем с Политическа партия на една маса. Важно е българинът по какъв начин ще ни подреди. Ние споделяме да, на България, да - на Еврозоната, да- на Шенген ", безапелационна е тя.

"Народът ни няма потребност от противен политически спор към този момент. Хората ще преценяват кой може да носи отговорност, кой има качества и мощ ", сподели Атанасова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР