Бизнес светът отдавна не е поле за изява само за

...
Бизнес светът отдавна не е поле за изява само за
Коментари Харесай

Как да постигнем перфектна офис визия

Бизнес светът от дълго време не е поле за изява единствено за мъжката половина от човечеството. Все повече дами заемат влиятелни, управителни позиции във всяка една делова сфера и се оправят ослепително. Управляват огромни екипи, подписват покупко-продажби, провеждат мероприятия и други Освен професионални умения, висок разсъдък и стратегическо мислене, бизнес средата изисква и съвършено поддържан външен тип. Този съставен елемент от цялостната визия, която сътворяваме не трябва да бъде подценяван и в идващите редове ще откриете някои препоръки, с които да изглеждате допустимо най-добре в корпоративните среди.

Правилното количество грим

Когато всекидневието ни е изпълнени с бизнес срещи на високо равнище или ръководим огромен екип е безусловно наложително да изглеждаме представително, а един от съставените елементи за тази цел е гримът. Естествената хубост е на респект през последните няколко години, а техниката “грим, без грим ” е идеалната за тази сфера. Това, от което се нуждаем за постигането на такава визия е съвършена кожа с подравнен загар и внимателно наблягане на чертите ни. Основните артикули, с които можем да я създадем са тъкмо 3: първокласен декор дьо загар, за предпочитане с матиращ резултат, бронзър, подчертаващ скулите, с цел да придадем аристократичност на чертите на лицето и хайлайтър, който прави кожата по-жизнена и прибавя нотка грациозност. Най-подходящият за вас подобен артикул можете да откриете в следния азбучник

Следващата стъпка е да подчертаем очите, като най-подходящи за задачата са нюд сенки и да придадем експресивност на погледа, придавайки размер на миглите.

Червилото е внимателен миг, с който би трябвало да сме деликатни и да подберем верния цвят съгласно обстановката. Червените и лилавите нюанси са подобаващи за представяне на избран план или когато изнасяме тирада, защото притеглят вниманието към устните и подготвят слушателите да се съсредоточат. Нюд тоновете и топлите кафяви нюанси придават сериозен тип на дамите, които ги носят, което печели доверието на бизнес сътрудниците и е подобаващ избор при воденето на договаряния.

Хигиена

Чистият и подреден тип, поддържаната и стилна прическа, без непотребна претрупаност, деликатният маникюр и ароматът са останалите елементи от визията ни, за които би трябвало да следим всеки ден. Дрехите да бъдат изгладени, междинна дължина на косата и по-къс маникюр в естествени тонове се смятат за максима, към която би трябвало да се стремим. Парфюмът да бъде мекушав, само че не прекомерно сладостен или пък настойчив.

Тези трикове ще оказват помощ на всяка жена на управителна позиция или стремяща се към такава да бъде най-хубавата версия на себе си когато и да е!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР