Бизнес форум Възможности за финансиране и развитие на бизнеса в

...
Бизнес форум Възможности за финансиране и развитие на бизнеса в
Коментари Харесай

Бизнес форум с акцент върху Турските инвестиции бе открит във Варна

Бизнес конгрес „ Възможности за финансиране и развиване на бизнеса в района на Варна “ бе открит нощес в морската столица. Събитието се организира за пръв път и има упоритостта да се трансформира в основно за бизнес общността. Целта на форума е да сплотява водещи компании, специалисти и бизнесмени, които търсят нови тактики и благоприятни условия за напредък и развиване. По време на събитието бяха презентирани разнородни благоприятни условия за финансиране на бизнеса по европроекти, бизнес решения за развиване, както и застрахователни и финансови услуги.

Събитието се провежда под патронажа на кмета на Варна и събира разнообразни родни и задгранични компании, както и Българо-турската търговско-индустриална камара.

" Варна е отворена за бизнес. Местното ръководство прави действия да притегли вложители в областта на високите технологии, зелената сила, синята стопанска система и автомобилното произвеждане. Градът има голям човешки капацитет, който може да бъде притеглен точно в съвременни производства и услуги с огромна добавена стойност ", съобщи кметът на Варна Благомир Коцев на откриването на форума.
Не укривам желанието си Варна да притегли съществени интернационалните вложения. Предимствата на морската столица са университетският капацитет, съсредоточен в едни от най-важните области на актуалното развиване – медицина, технологии, стопанска система, мореплаване. Варна е град с развита пристанищна инфраструктура и със мощен предприемачески дух, сподели още кметът.

Организаторите, взаимно с Българо-турската търговско-индустриална камара, са поели задачата да дават платформа за продан на познания и опит в региона на финансирането и развиването на бизнеса.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР