Бизнес дамата Юлияна Дончева обясни по Нова тв данните от

...
Бизнес дамата Юлияна Дончева обясни по Нова тв данните от
Коментари Харесай

Юлияна Дочева: Завръщаме се към селския живот

Бизнес дамата Юлияна Дончева изясни по Нова тв данните от 2021 година за понижаване на градското население:

" " Ковид рецесията е имала отношение, само че новата рецесия може да го укрепи. Несигурността която българите имат в двете рецесии, ги насочва към корените, към живота на село. Хората, които имат по-малки благоприятни условия и изгубиха работата си през Ковид рецесията, се ориентират към дребните обитаеми места, тъй като едно домакинство може да се устоя с производството на село, а може и с енергиен източнник. Връщаме се към родовобщинния строй, отопляваме се с каквото можем към този момент.

Световната продоволствена рецесия уповавам се да подмине, само че зеленчукопроизводството понижава в България, купуваме непознати зеленчуци, цената се повишава всеки ден, същото е с фуража на животните, вървят разнообразни процеси, засушаване в Добруджа и хората се усещат най-сигурни в дребна къща на село. 

В Германия беше казано хората да поддържат ресурси, да се къпят по-рядко и да карат колело, това пасва на живота на село, очевидно в Цяла Европа ще живеем по друг метод към този момент. Бяха затворени образователни заведения по дребните обитаеми места... "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР