Бизнес дамата Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в

...
Бизнес дамата Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в
Коментари Харесай

Виолета след Игрите: Най-силният ми ход е, че изиграх мъжете

Бизнес дамата Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята ”. Тя отпадна на крачка от финалите и беше в подкаста “След Игрите ”.

Пред водещата Ива Иванова Виолета разкри, че откровено се забавлява от всичко, което чете по собствен адрес онлайн. Виолета, която от 23 години живее в Съединени американски щати, споделя, че ѝ е лишило десетилетие да стартира личния си бизнес. В “След Игрите ” тя споделя за пътя си до първия милион.

Виолета има вяра, че щерка ѝ Денислава има място на финала. Двете влязоха дружно в рисковото риалити, само че в следствие бяха разграничени. Бизнес дамата е безапелационна, че е играла поради щерка си и даже лекарите да я бяха посъветвали да се откаже поради тежките си травми, за нея това е недопустимо

решение. Виолета споделя и кой е нейния съвършен женски край за сезон 5 на “Игри на волята ”.

В “След Игрите ” Виолета открехна завесата за връзките си със своя максимален зложелател в шоуто - Мартин Николов - Елвиса. Тя дефинира милионера като несъответствуващ за игра в коалиция, поради своята несдържаност и наклонността му да предава околните си хора. Въпреки това в подкаста тя показа и какви са мощните качества на Мартин.

Виолета разкри още кой е най-силният и най-слабият ѝ ход в “Игри на волята ”, най-забавните ѝ моменти с Рълев и Радо при Гладиаторите и каква е тайната на нейната баница. Епизодът с присъединяване на бизнес дамата към този момент е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР